Pesto
תפריט
ה', 13 דצמ 2018, 07:08
110407 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מדליוני פילה בקר ברוטב סילאן

מאת אתי קולט - "חצר כנרת", יצרנית מוצרי התמרים המובילה בישראל    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 11518   

* צילום התוצאה
מדליוני פילה בקר ברוטב סילאן
4 מנות
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות
 
מרכיבים
  • 8 יח' נתחי פילה בקר
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/4 כוס מים
  • 3/4 כוס רוטב סילאן "שום צ'ילי" של חצר כנרת
דרך הכנה
  1. לחמם מחבת מחורצת עם השמן זית.
  2. להניח את נתחי הפילה ולטגן היטב משני הצדדים.
  3. להוציא את חתיכות הפילה המטוגנות לתוך צלחת הגשה.
  4. לצקת למחבת את הרוטב סילאן "שום צ'ילי" של חצר כנרת עם המים ולהרתיח.
  5. לצקת את הרוטב החם על נתחי הפילה ולהגיש חם.
הערות
הסילאן מופק ממיצוי פרי התמר ומכיל את כל המרכיבים התזונתיים שיש בתמרים כולל סידן, ברזל, ויטמין A, ויטמיני B ו- C ועשיר בסיבים תזונתיים. הוא משמש תחליף מעולה לסוכר או מרכיבים מתוקים אחרים בבישול. הוא מעניק תחושת שובע ולכן מצוין לדיאטה. בנוסף הוא מועיל למערכת העיכול, מפחית את רמות הסוכר והכולסטרול בדם ועשיר במגנזיום המסייע למניעת אלרגיות, מחלות לב ובריחת סידן.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
המתכון יוצא מאוד טעים גם עם סילאן שום וצ'ילי רגיל ציון 10 ממש טוב
מדליוני פילה בקר ברוטב סילאן By , 2008-03-02T09:04:27+02:00 מדליוני פילה בקר ברוטב סילאן מאת אתי קולט - "חצר כנרת", יצרנית מוצרי התמרים המובילה בישראל Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 8 יח' נתחי פילה בקר 2 כפות שמן זית 1/4 כוס מים 3/4 כוס רוטב סילאן "שום צ'ילי" של חצר כנרת ... Instructions: לחמם מחבת מחורצת עם השמן זית. להניח את נתחי הפילה ולטגן היטב משני הצדדים. להוציא את חתיכות הפילה המטוגנות לתוך צלחת הגשה. לצקת למחבת את הרוטב...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר