Pesto
תפריט
ה', 13 דצמ 2018, 07:07
110407 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פילה סלמון ברוטב סילאן

מאת אתי קולט - "חצר כנרת", יצרנית מוצרי התמרים המובילה בישראל    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 8924   

* צילום התוצאה
פילה סלמון ברוטב סילאן
4 מנות
30 דקות עד שעתיים
» תוספות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 4 יח' נתחי סלמון (כ- 180 גר' כל נתח)
  • 8 כפות שמן זית
  • מלח גס
  • 3/4 כוס רוטב סילאן "גריל" של חצר כנרת
  • 1/2 שמיר קצוץ
דרך הכנה
  1. לשטוף את נתחי הסלמון היטב.
  2. למרוח על תבנית האפייה 4 כפות שמן זית ולפזר מעט מלח גס.
  3. להניח את נתחי הסלמון על התבנית (כאשר הצד הנקי כלפי מעלה) ולמרוח על הסלמון 4 כפות שמן זית נוספים ומעט מלח גס.
  4. לאפות בתנור שחומם מראש בחום של º200 למשך 8-10 דקות.
  5. להוציא את התבנית מהתנור ולצקת על נתחי הסלמון את הרוטב סילאן "גריל" של חצר כנרת, לפזר מעל שמיר קצוץ ולהגיש.
הערות
הסילאן מופק ממיצוי פרי התמר ומכיל את כל המרכיבים התזונתיים שיש בתמרים כולל סידן, ברזל, ויטמין A, ויטמיני B ו- C ועשיר בסיבים תזונתיים. הוא משמש תחליף מעולה לסוכר או מרכיבים מתוקים אחרים בבישול. הוא מעניק תחושת שובע ולכן מצוין לדיאטה. בנוסף הוא מועיל למערכת העיכול, מפחית את רמות הסוכר והכולסטרול בדם ועשיר במגנזיום המסייע למניעת אלרגיות, מחלות לב ובריחת סידן.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
פילה סלמון ברוטב סילאן By , 2008-03-02T08:52:00+02:00 פילה סלמון ברוטב סילאן מאת אתי קולט - "חצר כנרת", יצרנית מוצרי התמרים המובילה בישראל Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 4 יח' נתחי סלמון (כ- 180 גר' כל נתח) 8 כפות שמן זית מלח גס 3/4 כוס רוטב סילאן "גריל" של ... Instructions: לשטוף את נתחי הסלמון היטב. למרוח על תבנית האפייה 4 כפות שמן זית ולפזר מעט מלח גס. להניח את נתחי הסלמון על התבנית (כאשר הצד הנקי כלפי מעלה) ולמרוח על הסלמון ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר