Pesto
תפריט
ה', 23 נוב 2017, 18:42
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קרוקט תפוחי אדמה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7372   

קרוקט תפוחי אדמה
4 מנות
טיגון
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1 קג' תפוחי-אדמה, קלופים ומבושלים
1ביצה
3 חלמונים
מלח, פלפל שחור טחון טרי
מעט אגוז מוסקט
50 גר' בשר מעושן שמן, קצוץ דק
1 כוס פירורי לחם
דרך הכנה
  1. מטגנים מעט את הבשר הקצוץ עד שהוא שחום ופריך.
  2. מועכים את תפוחי-האדמה לפירה חלק.
  3. מוסיפים אל תפוחי האדמה את הבשר, החלמונים, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט. מערבבים מכניסים למקרר לשעתיים.
  4. צרים מהתערובת הקרה 'נקניקיות' קצרות ועבות, טובלים כל 'נקניקיה' בביצה טרופה, מגלגלים בצלחת עם פירורי לחם ומטגנים בשמן.
  5. מוצאים לספיגת שמן על נייר מגבת ומגישים חם.

קרוקט תפוחי אדמה

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 1 קג' תפוחי-אדמה, קלופים ומבושלים1ביצה 3 חלמוניםמלח, פלפל שחור טחון טרימעט אגוז מוסקט50 גר' בשר מעושן שמן, קצוץ דק1 כוס פירורי לחם ...... Directions:
מטגנים מעט את הבשר הקצוץ עד שהוא שחום ופריך. מועכים את תפוחי-האדמה לפירה חלק. מוסיפים אל תפוחי האדמה את הבשר, החלמונים, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט. מערבבים מכניסים למקרר ל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר