Pesto
תפריט
ג', 11 דצמ 2018, 05:32
110407 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קרוקט תפוחי אדמה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7739   

קרוקט תפוחי אדמה
4 מנות
טיגון
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1 קג' תפוחי-אדמה, קלופים ומבושלים
1ביצה
3 חלמונים
מלח, פלפל שחור טחון טרי
מעט אגוז מוסקט
50 גר' בשר מעושן שמן, קצוץ דק
1 כוס פירורי לחם
דרך הכנה
  1. מטגנים מעט את הבשר הקצוץ עד שהוא שחום ופריך.
  2. מועכים את תפוחי-האדמה לפירה חלק.
  3. מוסיפים אל תפוחי האדמה את הבשר, החלמונים, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט. מערבבים מכניסים למקרר לשעתיים.
  4. צרים מהתערובת הקרה 'נקניקיות' קצרות ועבות, טובלים כל 'נקניקיה' בביצה טרופה, מגלגלים בצלחת עם פירורי לחם ומטגנים בשמן.
  5. מוצאים לספיגת שמן על נייר מגבת ומגישים חם.
קרוקט תפוחי אדמה By , 2005-03-29T03:44:06+02:00 קרוקט תפוחי אדמה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 1 קג' תפוחי-אדמה, קלופים ומבושלים1ביצה 3 חלמוניםמלח, פלפל שחור טחון טרימעט אגוז מוסקט50 גר' בשר מעושן שמן, קצוץ דק1 כוס פירורי לחם ... Instructions: מטגנים מעט את הבשר הקצוץ עד שהוא שחום ופריך. מועכים את תפוחי-האדמה לפירה חלק. מוסיפים אל תפוחי האדמה את הבשר, החלמונים, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט. מערבבים מכניסים למקרר ל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר