Pesto
תפריט
א', 26 פבר 2017, 14:16
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פטריות במישרה איטלקי לאנטיפסטו

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9170   

פטריות במישרה איטלקי לאנטיפסטו
6 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס מים
1 בצל קטן קצוץ דק
1 שן שום כתושה
1 עלה דפנה
1/2 כפית טימין
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/2 ק"ג פטריות טריות קטנות
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
דרך הכנה
מכניסים את כל החומרים למעט הפטריות למחבת עמוקה ומחממים עד לרתיחה, לאחר הרתיחה להמשיך לבשל עוד כ-2 דקות על להבה בינונית.

מוסיפים את הפטריות מערבבים ומבשלים עוד כ-10 דקות על להבה בינונית.

מצננים במישרה ומאחסנים במקרר עד להגשה, לפני ההגשה יש להוציא ולהביא לטמפרטורת החדר.

נשמר במקרר עד 5 ימים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
3
ראובן מ. (עורך)
ניתן, סחוטות מהנוזלים, הטעם שונה.
2
האם ניתן להכין גם מפטריות משומרות?
1
ציון 10
טעים מאוד תודה

פטריות במישרה איטלקי לאנטיפסטו

By Published: מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 1/4 כוס שמן זית 1/4 כוס מים1 בצל קטן קצוץ דק1 שן שום כתושה1 עלה דפנה1/2 כפית טימין1/2 כפית מלח1/4 כפית פלפל שחור1/2 ק"ג פטריות טריות קטנות1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה ...... Directions:
מכניסים את כל החומרים למעט הפטריות למחבת עמוקה ומחממים עד לרתיחה, לאחר הרתיחה להמשיך לבשל עוד כ-2 דקות על להבה בינונית.מוסיפים את הפטריות מערבבים ומבשלים עוד כ-10 דקות על להבה בינונית. ...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר