Pesto
תפריט
ו', 14 דצמ 2018, 20:12
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מאפה קישואים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 12320   

מאפה קישואים
6 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: מתקדם
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
5 קישואים בינוניים
שמן לטיגון
2 גביעי שמנת חמוצה
50 גר' חמאה רכה
2 כפות גבינת פרמזן מגורדת
מלח ופלפל
2 חלמונים טרופים
2 כפות בצל ירוק קצוץ
1/2 כוס פרורי לחם
30 גר' חמאה מומסת
1/3 כוס גבינת פרמזן
דרך הכנה
פורסים את הקישואים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ, מטגנים קלות בשמן, לא יתר על המידה, מוצאים ומניחים בתבנית חסינת אש.

בסיר קטן מערבבים את השמנת החמוצה, 2 כפות הגבינה והחמאה מחממים על להבה נמוכה עד להמסת הגבינה תוך כדי בחישה, מסירים מהאש ומצננים מעט, מוסיפים את המלח והפלפל לפי הטעם, מוסיפים את החלמונים ובוחשים.

יוצקים את התערובת על הקישואים בתבנית, מערבבים את פירורי הלחם עם החמאה הנותרת, מפזרים מעל, מפזרים גם את הגבינה הנותרת.

אופים מיד או מאחסנים במקרר למשך לילה ואופים למחרת.

לאפיה, מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני ל-30 דקות או עד שהמאפה משחים מעט.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
ינשופית (מקצוענ/ית)
ציון 10
מעדן!! תודה
4
מלחם ישן או חלה ניתן לעשות קרוטונים
חותכים לקוביות מטבלים בחמאה מומסת או שמן זית מוסיםים קצת מלח...»»
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כמה דברים...
ראשית, כדאי להכין פירורי לחם מצויינים, להכניס למעבד מזון ולעבד במספר פולסים לפירורים,...»»
2
ברנדי (במטבח)
אבי שלום,
מה אפשר לעשות מחלה שהתישנה, אולי יש לך מתכון מעניין, כמו תמיד?
1
ציון 10
גם פשוט וגם טעים !
הוספתי 2 כפות גבינה בולגרית מפוררת.
מאפה קישואים By , 2005-03-29T05:54:21+02:00 מאפה קישואים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 5 קישואים בינונייםשמן לטיגון2 גביעי שמנת חמוצה50 גר' חמאה רכה2 כפות גבינת פרמזן מגורדתמלח ופלפל2 חלמונים טרופים2 כפות בצל ירוק קצוץ1/2 כוס פרורי לחם30 גר' חמאה מומס... Instructions: פורסים את הקישואים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ, מטגנים קלות בשמן, לא יתר על המידה, מוצאים ומניחים בתבנית חסינת אש.בסיר קטן מערבבים את השמנת החמוצה, 2 כפות הגבינה והחמאה מחממים על להבה נמוכה עד להמסת...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר