Pesto
תפריט
ש', 25 נוב 2017, 11:14
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בשר בפירות יבשים

בשר טחון בנוסח קצת אחר    

מאת: אורן בר ::: צפיות: 6490   

בשר בפירות יבשים
בישול
לא צוין
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • 1/2 ק"ג בשר טחון טרי
  • 1 בצל קצוץ
  • 3 שיני שום כתושות
  • 5 שזיפים מיובשים חתוכים לקוביות
  • 3 משמשים מיובשים חתוכים לקוביות
  • 4 תמרים יבשים חתוכים לקוביות
  • חופן צימוקים שחורים
  • מעט שקדים קצוצים
  • 1 עגבניה חתוכה לקוביות
  • מעט אבקת מרק
  • קמצוץ קינמון
  • פפריקה מתוקה וחריפה
  • מלח פלפל
  • 1/2 כוס מים
  • 1 כוס יין אדום
  • 3 כפות רוטב סויה תמרי
דרך הכנה
  1. לשים בסיר שמן ביד נדיבה ולטגן את הבצל עד שמזהיב
  2. להוסיף את הבשר לפורר אותו עם כף עץ ולטגן היטב
  3. להוסיף את היין והסויה ולאדות לצמצום הנוזלים.
  4. להוסיף את הפירות היבשים ולתבל לפי הטעם. אפשר להוסיף כף סוכר חום. ולהוסיף את המים.
  5. לבשל כשעה על אש קטנה כשמידי פעם בוחשים בתבשיל
  6. מומלץ להגיש על מצע פירה תפ"א

 

בשר בפירות יבשים

By Published: בשר טחון בנוסח קצת אחר מאת אורן בר 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 1/2 ק"ג בשר טחון טרי 1 בצל קצוץ 3 שיני שום כתושות 5 שזיפים מיובשים חתוכים לקוביות 3 משמשים מיובשים חתוכים לקוביות ...... Directions:
לשים בסיר שמן ביד נדיבה ולטגן את הבצל עד שמזהיב להוסיף את הבשר לפורר אותו עם כף עץ ולטגן היטב להוסיף את היין והסויה ולאדות לצמצום הנוזלים. לה...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר