Pesto
תפריט
ו', 31 מרץ 2017, 03:35
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת סילאן בחושה בניחוח קינמון

באדיבות "חצר כנרת" – סילאן טבעי, מעדני תמרים ורטבים    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 9212   

* צילום התוצאה
עוגת סילאן בחושה בניחוח קינמון
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
 
מרכיבים
  • 2 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס סילאן של חצר כנרת
  • 1 כפית שטוחה אבקת אפייה
  • ½ כוס שמן
  • 1 כוס קפה/תה לא ממותק פושר
  • 3 כוסות קמח
  • 2 כפיות קינמון
דרך הכנה
  1. לחמם תנור מראש לחום בינוני º150 
  2.  להכניס את החומרים לקערת מערבל לפי הסדר הנ"ל
  3. לאפות בין 35-40 דקות בתבנית משומנת ומקומחת היטב (בסיר פלא או שתי תבניות אינגליש)
  4. להוציא מהתבנית ולמרוח מעל סילאן של חצר כנרת
  5. לפזר שקדים קלופים פרוסים
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
5
שלוש ביצים במקום שתיים, כוס שמן במקום חצי וכפית סודה לשתיה יהפכו את העוגה לאורירית. אפשר להסתפק גם בשתיים וחצי כוסות קמח.
4
למה לא אפיון שלם לכמות כזו של קמח?
3
עוגה טעימה אבל יש לנפות את הקמח דבר שמחדיר אוריריות לעוגה
1
הכנתי את העוגה יצאה טעימה אבל דחוסה שיפורים? אולי הפרדה של הביצים?

עוגת סילאן בחושה בניחוח קינמון

By Published: באדיבות "חצר כנרת" – סילאן טבעי, מעדני תמרים ורטבים מאת ראובן מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 2 ביצים 1 כוס סוכר 1 כוס סילאן של חצר כנרת ...... Directions:
לחמם תנור מראש לחום בינוני º150   להכניס את החומרים לקערת מערבל לפי הסדר הנ"ל לאפות בין 35-40 דקות בתבנית משומנת ומקומחת היטב (בסיר פלא א...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר