Pesto
תפריט
א', 18 נוב 2018, 15:18
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סנטימטר וחצי של קלוריות

הגשה יפה לאירוח    

מאת: ido pava ::: צפיות: 5243   

סנטימטר וחצי של קלוריות
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
ציון גולשים: 9
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

 

  • מיכל שמנת להקצפה
  • 3 כפות סוכר
  • חבילת שוקולד מריר(100 ג')
  • 3 כפות קקאו
  • 2 שקיות זילוף
  • סקוויזר קטן שהיה במקפיא רבע שעה לפני
  • עטיפות לכדורי שוקולד
  •  
דרך הכנה
  1. מקציפים את השמנת עם הסוכר.
  2. ממיסים את השוקולד ומחכים עד שהוא פושר ומכניסים לסקוויזר. 
  3. לוקחים רבע מהקצפת ומוסיפים לה קקאו ומערבבים.
  4. מכניסים לשקית זילוף עם פיית קישוט אחת  את הקצפת הלבנה ולשנייה  את  החומה עם פיה חלקה.
  5. מתחילם לזלף אל הנייר קודם שוקולד אחר כך את התערובת החומה ואז בצורת גלידה אמריקאית את התערובת הלבנה.
הערות
לשמור במקפיא ולהשאיר ל3 - שעות לפחות  כשמוציאים אפשר לזלף שוקולד מומס.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
7
ציון 9
עשיתי, יצא לי מצויין אבל מעט מאוד יחידות משהו כמו 8-9 חתיכות בגביעי נייר מס' 3. אבל מומלץ!
6
עכשיו הבנתי! תודה רבה!
5
סקוויזר זהו בקבוק פלסטיק עם פייה לזילוף יש כל מיני גדלים של בקבוקים אבל עם רוצים להגדיל את הפייה אפשר...»»
4
סליחה על הבורות אבל מה זה סקוויזר? גם המילה מלחץ לא אומרת לי כלום. אפשר יותר פירוט?
3
ראובן מ. (עורך)
מלחץ.
2
מה הפירוש סקוויזר??
1
מה זה סקוויזר
סנטימטר וחצי של קלוריות By , 2008-01-13T20:54:39+02:00 סנטימטר וחצי של קלוריות הגשה יפה לאירוח Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: -   מיכל שמנת להקצפה 3 כפות סוכר חבילת שוקולד מריר(100 ג') 3 כפות קקאו 2 שקיות זילוף סקוויזר קטן שהי... Instructions: מקציפים את השמנת עם הסוכר. ממיסים את השוקולד ומחכים עד שהוא פושר ומכניסים לסקוויזר.  לוקחים רבע מהקצפת ומוסיפים לה קקאו ומערבבים. מכניסי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר