Pesto
תפריט
ב', 24 יול 2017, 17:33
110385 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קוביות טופו מטוגנות

נתחי טופו מתובלים    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 6748   

* צילום התוצאה עם ג'ינג'ר כבוש ליד
קוביות טופו מטוגנות
4 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • חבילת טופו
  • עמילן (תפ"א, תירס, אורז)
  • רוטב סויה
  • שומשום לקישוט
  • מעט פפריקה, פלפל שחור גרוס
דרך הכנה
  1. לחתוך את הטופו לקוביות (מינימום 2.5X2.5 ס"מ)
  2. להניח בקערית ולהתיז עליהן רוטב סויה, לערבב ולהמתין 10 דקות
  3. לערבב בצלוחית נוספת עמילן, קצת פפריקה ופלפל שחור גרוס דק ומעט גרגירי שומשום
  4. להשליך לצלוחית  קובית טופו, לערבב היטב עד שתהיה עטופה בציפוי. להניח ל-10 דקות.
  5. לחמם מחבת עם כ-1ס"מ גובה שמן או שמן שומשום, (לא שמן זית!)
  6. להניח את הקוביות בשמן החם, להפוך מדי פעם לכל כיוון עד השחמה קלה של הציפוי.
  7. להגיש כתוספת או מתאבנים, מומלץ להגיש ליד רוטב חריף, ג'ינג'ר כבוש, אורז

קוביות טופו מטוגנות

By Published: נתחי טופו מתובלים מאת ראובן מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: חבילת טופו עמילן (תפ"א, תירס, אורז) רוטב סויה שומשום לקישוט מעט פפריקה, פלפל שחור גרוס ...... Directions:
לחתוך את הטופו לקוביות (מינימום 2.5X2.5 ס"מ) להניח בקערית ולהתיז עליהן רוטב סויה, לערבב ולהמתין 10 דקות לערבב בצלוחית נוספת עמילן, קצת פפריקה...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר