Pesto
תפריט
ש', 15 דצמ 2018, 17:01
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קוביות טופו מטוגנות

נתחי טופו מתובלים    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 7441   

* צילום התוצאה עם ג'ינג'ר כבוש ליד
קוביות טופו מטוגנות
4 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • חבילת טופו
  • עמילן (תפ"א, תירס, אורז)
  • רוטב סויה
  • שומשום לקישוט
  • מעט פפריקה, פלפל שחור גרוס
דרך הכנה
  1. לחתוך את הטופו לקוביות (מינימום 2.5X2.5 ס"מ)
  2. להניח בקערית ולהתיז עליהן רוטב סויה, לערבב ולהמתין 10 דקות
  3. לערבב בצלוחית נוספת עמילן, קצת פפריקה ופלפל שחור גרוס דק ומעט גרגירי שומשום
  4. להשליך לצלוחית  קובית טופו, לערבב היטב עד שתהיה עטופה בציפוי. להניח ל-10 דקות.
  5. לחמם מחבת עם כ-1ס"מ גובה שמן או שמן שומשום, (לא שמן זית!)
  6. להניח את הקוביות בשמן החם, להפוך מדי פעם לכל כיוון עד השחמה קלה של הציפוי.
  7. להגיש כתוספת או מתאבנים, מומלץ להגיש ליד רוטב חריף, ג'ינג'ר כבוש, אורז
קוביות טופו מטוגנות By , 2008-01-13T15:17:29+02:00 קוביות טופו מטוגנות נתחי טופו מתובלים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - חבילת טופו עמילן (תפ"א, תירס, אורז) רוטב סויה שומשום לקישוט מעט פפריקה, פלפל שחור גרוס ... Instructions: לחתוך את הטופו לקוביות (מינימום 2.5X2.5 ס"מ) להניח בקערית ולהתיז עליהן רוטב סויה, לערבב ולהמתין 10 דקות לערבב בצלוחית נוספת עמילן, קצת פפריקה...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר