Pesto
תפריט
ד', 29 מרץ 2017, 22:11
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט טונה וארטישוק

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8577   

סלט טונה וארטישוק
3 מנות
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» סלטים» בוקר - בראנץ
 
מרכיבים
250 גר' לבבות ארטישוק
1 פלפל אדום
1 בצל קטן
1 קופסה טונה משומרת
1 כף שמן
1 כפית חומץ יין לבן
1 כף מים פושרים
1 שן שום קצוצה דק
מלח ופלפל לפי הטעם
מעט פטרוזיליה קצוצה גס
פלפלון חריף קצוץ(לבחירה)
דרך הכנה

חותכים את לבבות הארטישוק לרבעים ומניחים בקערה, פורסים את הפלפל לרצועות אורך וחותכים ל-3 ומסיפים לקערה, מסננים את הטונה ומפוררים גס לקערה, מוסיפים את הפלפלון החריף אם רוצים. חוצים את הבצל ופורסים לפרוסות דקות, מוסיפים לקערה.

מערבבים את השמן, החומץ, המים, מלח ופלפל והשום הקצוץ בקערה או בצינצנת סגורה ומנערים, יוצקים על הסלט ומערבבים קלות, מוסיפים מעט פטרוזיליה מעל.
 

 

סלט טונה וארטישוק

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 3 Ingredients: 250 גר' לבבות ארטישוק 1 פלפל אדום1 בצל קטן1 קופסה טונה משומרת1 כף שמן1 כפית חומץ יין לבן1 כף מים פושרים1 שן שום קצוצה דקמלח ופלפל לפי הטעםמעט פטרו...... Directions:
חותכים את לבבות הארטישוק לרבעים ומניחים בקערה, פורסים את הפלפל לרצועות אורך וחותכים ל-3 ומסיפים לקערה, מסננים את הטונה ומפוררים גס לקערה, מוסיפים את הפלפלון החריף אם רוצים. חוצים את הבצל ופורסים לפ...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר