Pesto
תפריט
ד', 21 נוב 2018, 17:09
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כרוב מאודה חמוץ-מתוק

תוספת נוסטלגית    

מאת: חנהל'ה ::: צפיות: 12054   

כרוב מאודה חמוץ-מתוק
6 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 9
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 ראש כרוב בינוני-קטן
  • חופן נדיב צימוקים
  • 3-4 כפות סוכר
  • 2 כפיות קינמון מחוקות
  • קטשופ נטרלי
  • קורט מלח
  • סקוויז מיץ לימון טרי


דרך הכנה
  1. לפרוס את הכרוב לרצועות צרות.
  2. להעביר לסיר רחב וליצוק מעט שמן. לאדות את הכרוב, תוך כדי בחישה לסירוגין, עד אשר נפח הכרוב קטן ל- 1/3 ומקבל גוון זהוב-שחום קל.
  3. להוסיף לסיר את שאר המרכיבים, לבחוש עד הבלעת כל המרכיבים ולבשל עוד כ- 10 דקות.
  4. להגיש: חם עד פושר (לא קר)
הערות
מתאים כתוספת למנה בשרית.
מקור: עצמי
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
חנהל'ה (מקצוענ/ית)
אתי, כמות הקטשופ כ- 1/2 כוס (ממש לפי העין)
4
כמה קטשופ?
3
חנהל'ה (מקצוענ/ית)
דפנה, מעט מיץ לימון סחוט טרי
2
דפנה (מנוסה)
מה זה סקוויז מיץ לימון?
1
ציון 9
כל הכבוד למי שהוסיף את המתכון טעים מאוד אבל הוספתי סוכר חום מתכון עדין וטעים
כרוב מאודה חמוץ-מתוק By , 2008-01-11T11:38:03+02:00 כרוב מאודה חמוץ-מתוק תוספת נוסטלגית Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 1 ראש כרוב בינוני-קטן חופן נדיב צימוקים 3-4 כפות סוכר 2 כפיות קינמון מחוקות קטשופ נטרלי קורט מלח ... Instructions: לפרוס את הכרוב לרצועות צרות. להעביר לסיר רחב וליצוק מעט שמן. לאדות את הכרוב, תוך כדי בחישה לסירוגין, עד אשר נפח הכרוב קטן ל- 1/3 ומקבל גוון זהוב-שחום קל. לה...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר