Pesto
תפריט
ה', 26 אפר 2018, 12:24
110396 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כרוב מאודה חמוץ-מתוק

תוספת נוסטלגית    

מאת: חנהל'ה ::: צפיות: 11802   

כרוב מאודה חמוץ-מתוק
6 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 9
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 ראש כרוב בינוני-קטן
  • חופן נדיב צימוקים
  • 3-4 כפות סוכר
  • 2 כפיות קינמון מחוקות
  • קטשופ נטרלי
  • קורט מלח
  • סקוויז מיץ לימון טרי


דרך הכנה
  1. לפרוס את הכרוב לרצועות צרות.
  2. להעביר לסיר רחב וליצוק מעט שמן. לאדות את הכרוב, תוך כדי בחישה לסירוגין, עד אשר נפח הכרוב קטן ל- 1/3 ומקבל גוון זהוב-שחום קל.
  3. להוסיף לסיר את שאר המרכיבים, לבחוש עד הבלעת כל המרכיבים ולבשל עוד כ- 10 דקות.
  4. להגיש: חם עד פושר (לא קר)
הערות
מתאים כתוספת למנה בשרית.
מקור: עצמי
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
חנהל'ה (מקצוענ/ית)
אתי, כמות הקטשופ כ- 1/2 כוס (ממש לפי העין)
4
כמה קטשופ?
3
חנהל'ה (מקצוענ/ית)
דפנה, מעט מיץ לימון סחוט טרי
2
דפנה (מנוסה)
מה זה סקוויז מיץ לימון?
1
ציון 9
כל הכבוד למי שהוסיף את המתכון טעים מאוד אבל הוספתי סוכר חום מתכון עדין וטעים

כרוב מאודה חמוץ-מתוק

By Published: תוספת נוסטלגית מאת חנהל'ה 4.5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 1 ראש כרוב בינוני-קטן חופן נדיב צימוקים 3-4 כפות סוכר 2 כפיות קינמון מחוקות קטשופ נטרלי קורט מלח ...... Directions:
לפרוס את הכרוב לרצועות צרות. להעביר לסיר רחב וליצוק מעט שמן. לאדות את הכרוב, תוך כדי בחישה לסירוגין, עד אשר נפח הכרוב קטן ל- 1/3 ומקבל גוון זהוב-שחום קל. לה...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר