Pesto
תפריט
א', 25 יונ 2017, 15:03
110384 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט טבולה עם פירות יבשים ועשבי תיבול

   

מאת: שף אמיר מרקוביץ' ::: צפיות: 4805   

סלט טבולה עם פירות יבשים ועשבי תיבול
4 מנות
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» סלטים
 
מרכיבים
  • 2 כוסות בורגול
  • 4 כוסות מים רותחים
  • 2 כוסות פירות יבשים חתוכים לקוביות (משמש, תמרים, תאנים וצימוקים יבשים)
  • 6 קוביות פטרוזיליה דורות
  • 4 קוביות כוסברה דורות
  •  2 כפות אגוזי פקאן מסוכרים קצוצים
  •  1/2 כוס מיץ לימון
  • 2 כפות שמן זית
  •  מלח ופלפל
דרך הכנה
  1. שופכים לקערה את הבורגול ואת המים הרותחים ומערבבים
  2. מחכים כ-10 דקות שהבורגול יספח את הנוזלים ויתרכך ומערבבים
  3. מוסיפים את קוביות הפטרוזיליה והכוסברה, את הפירות היבשים, אגוזי הפקאן ומיץ הלימון ומערבבים היטב.
  4. מתבלים ובמלח ופלפל, מוסיפים את שמן הזית ומערבבים
  5. מכניסים את הסלט למקרר לשעתיים
  6. מוציאים מהמקרר את הסלט, מערבבים ומגישים.

סלט טבולה עם פירות יבשים ועשבי תיבול

By Published: מאת שף אמיר מרקוביץ' 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 2 כוסות בורגול 4 כוסות מים רותחים 2 כוסות פירות יבשים חתוכים לקוביות (משמש, תמרים, תאנים וצימוקים יבשים) 6 קוביות פטרוזיליה ...... Directions:
שופכים לקערה את הבורגול ואת המים הרותחים ומערבבים מחכים כ-10 דקות שהבורגול יספח את הנוזלים ויתרכך ומערבבים מוסיפים את קוביות הפטרוזיליה והכוסברה, את הפירות ...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר