Pesto
תפריט
ב', 25 יונ 2018, 14:37
110399 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קינואה עם גזר

   

מאת: ponpon ::: צפיות: 5149   

קינואה עם גזר
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 1 כוס קינואה
  • 2 גזרים גדולים
  • 1 בצל
  • קוביות טופו
  • רוטב סויה
  • מלח
דרך הכנה
  1. לקצוץ את הבצל ולטגן עם מעט שמן קנולה.
  2. לגרד את הגזרים בפומפיה גסה ולהוסיפה לבצל.
  3. להוסיף את הטופו לסיר.
  4. להוסיף מעט רוטב סויה.
  5. לאחר שהגזר התרכך והטופו השחים יש להוסיף את הקינואה.
  6. להוסיף מים בכמות שמכסה את כל התערובת.
  7. לטעום את הנוזל ולראות אם יש צורך במלח.
  8. מבשלים עד שהמים יתאדו.
  9. לאחר גמר הבישול יש לכבות את האש ולהשאיר את הסיר מכוסה עוד כחצי שעה (עדיף עם מגבת יבשה שעוטפת את המכסה).
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
ponpon (במטבח)
מומלץ לשים קוביות טופו בגודל חצי סנטימטר, בערך 15 קוביות למתכון הנ"ל.
2
כמה טופו כדאי לשים?
1
ינשופית (מקצוענ/ית)
מצויין!!
נראה שאם יש רוטב סויה אפשר לוותר על המלח.
טעים מאד!

קינואה עם גזר

By Published: מאת ponpon 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 1 כוס קינואה 2 גזרים גדולים 1 בצל קוביות טופו רוטב סויה מלח ...... Directions:
לקצוץ את הבצל ולטגן עם מעט שמן קנולה. לגרד את הגזרים בפומפיה גסה ולהוסיפה לבצל. להוסיף את הטופו לסיר. להוסיף מעט רוטב סויה. לא...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר