Pesto
תפריט
ב', 19 נוב 2018, 10:24
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פשטידת כרובית

   

מאת: malinehmad ::: צפיות: 6094   

פשטידת כרובית
8 מנות
אפיה משולב
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות
 
מרכיבים
  • 1 כרובית בינונית
  • 100 גר' מרגרינה או חמאה
  • כוס קמח
  • 100 גר גבינה צהובה מגורדת
  • כוס ורבע מים
  • 4 ביצים מופרדות
  • מלח פלפל לפי הטעם

 

דרך הכנה
  1. לפרק את הכרובית לחתיכות קטנות.
  2. להרתיח את הכרובית (לא להרתיח יותר מדי) ולצנן
  3. בסיר קטן לשים את המרגרינה או חמאה, כוס קמח, גבינה צהובה ולערבב .
  4. תוך כדי ערבוב יש להוסיף את המים עד להמסה מוחלטת של התערובת ולאחר מכן להוסיף פלפל מלח ולצנן.
  5. לבדוק שהתערובת לא חמה, להוסיף את החלמונים ולערבב היטב.
  6. להקציף את החלבונים לקצף יציב ולהוסיף לתעורבת. 
  7. יש לשמן תבנית בינונית או לשים נייר אפיה.
  8. לפזר את הכרובית בתבנית ולשפוך מעל התערובת.
  9. לאפות בחום בינוי כחצי שעה 40 דק' או עד שהקיסם יוצא יבש.
פשטידת כרובית By , 2007-12-28T12:00:25+02:00 פשטידת כרובית Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 8 Tags: none Ingredients: - 1 כרובית בינונית 100 גר' מרגרינה או חמאה כוס קמח 100 גר גבינה צהובה מגורדת כוס ורבע מים 4 ביצים מופרדות ... Instructions: לפרק את הכרובית לחתיכות קטנות. להרתיח את הכרובית (לא להרתיח יותר מדי) ולצנן בסיר קטן לשים את המרגרינה או חמאה, כוס קמח, גבינה צהובה ולערבב . ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר