Pesto
תפריט
ד', 17 אוק 2018, 18:13
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרק בצל מדהים!

   

מאת: אושרת ל. ::: צפיות: 9951   

* תמונה להמחשה By Ralph Daily -Wikimedia Commons
מרק בצל מדהים!
8 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 5 בצלים גדולים,חתוכים לפרוסות דקות
  • 6 כפות אבקת מרק בצל
  • כף אבקת מרק עוף
  • רבע כפית פלפל שחור
  • מעט מאוד מלח
  • חצי -שלושת רבעי בקבוק בירה לבנה
  • מים רותחים
  • 5 כפות שמן

 

דרך הכנה
  1. חותכים את הבצלים לחצי,ואח"כ לפרוסות דקות ככל האפשר
  2. מטגנים את פרוסות הבצל הרבה זמן,עד כדי השחמה טובהמידי פעם מערבבים כדי שהבצל לא ידבק לסיר.
  3. כאשר הבצל מקבל צבע יפה ושחום,מוסיפים מים רותחים עד לשלושת רבעי הסיר ומביאים לרתיחה.
  4. מוסיפים כשלושת רבעי בירה לבנה,ומרתיחים שוב.
  5. מוסיפים פלפל שחור,מלח, אבקת בצל,ואבקת עוף ומערבבים היטב.
  6. מבשלים על אש בינונית כשעה.

 

הערות

צבע המרק יוצא חום כהה כהה אם משחימים את הבצל 
היטב בטיגון,עדיף קודם לאדה את הבצל ואח"כ להשחים..

אפשר להגיש עם צנימים..

בתאבון!!

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
שום דבר לא יוצא מדהים ולא יכול לצאת מדהים עם אבקות........
5
רגבקוק (מקצוענ/ית)
נשמע טעים מאוד , אנסה השבת ואם יהיה טעים אדווח
3
אפשר בלי בירה או עם תחליף אחר?
2
המרק מעולה כמו שהוא, פרווה ובמרקם מדויק ועשיר... שווה לנסות!
מרק בצל מדהים! By , 2007-12-25T11:50:21+02:00 מרק בצל מדהים! Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 8 Tags: none Ingredients: - 5 בצלים גדולים,חתוכים לפרוסות דקות 6 כפות אבקת מרק בצל כף אבקת מרק עוף רבע כפית פלפל שחור מעט מאוד מלח חצי -של... Instructions: חותכים את הבצלים לחצי,ואח"כ לפרוסות דקות ככל האפשר מטגנים את פרוסות הבצל הרבה זמן,עד כדי השחמה טובהמידי פעם מערבבים כדי שהבצל לא ידבק לסיר. כאשר הבצל ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר