Pesto
תפריט
ו', 19 אוק 2018, 00:29
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה אפויה

עוגה גבינה של דלית    

מאת: IALIN ::: צפיות: 6008   

עוגת גבינה אפויה
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 8
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 6 ביצים מופרדים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3 סוכר וניל
  • 3 כפות קונפלור
  • 3 גביעי גבינה (2 5% ו1 9%)
  • פירורי עוגיות פתי-בר
דרך הכנה
  1.  מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף אחיד
  2. בקערה נפרדת שמים את הגבינות ומוסיפים את סוכר הוניל הקונפלור ו4- חלמונים בלבד.
  3. מקפלים את תערובת החלבונים לתערובת החלמונים בהדרגה בעזרת כף, לתערובת אחידה ויפה.
  4. בתחתית תבנית משומנת שמים את הפירורי הפתי-בר.
  5. מעליהם מניחים את תערובת הגבינות
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום 175 מ' ואופים כשעה עד שרואים לשהעוגה השחימה מלמעלה וקיבלה צבע זהוב.
  7. אני מציעה לשים תבנית עם מים  בתנור ומעליו את תבנית העוגה כדי שהעוגה תישאר גבוהה, ולא להוציא ישר את העוגה מהתנור.   
הערות
אפשר לשמור במקרר בימי הקיץ ובחורף אפשר להשאיר בחוץ.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
ראובן מ. (עורך)
כוונה כנראה פשוט לפזר אותם על התבנית ומעל תבוא התערובת גבינות.
3
סעיף 4 לא מובן, "שמים את הפירורים בתבנית משומנת לכיסוי מעלה? אז מה באמת למטה או למעלה? הסבר בבקשה
2
ציון 8
יופי של עוגה
עוגת גבינה אפויה By , 2007-12-17T17:26:39+02:00 עוגת גבינה אפויה עוגה גבינה של דלית Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 6 ביצים מופרדים 3/4 כוס סוכר 3 סוכר וניל 3 כפות קונפלור 3 גביעי גבינה (2 5% ו1 9%) פירורי עוגיות פתי-בר... Instructions:  מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף אחיד בקערה נפרדת שמים את הגבינות ומוסיפים את סוכר הוניל הקונפלור ו4- חלמונים בלבד. מקפלים את תערובת החלבונים לתערוב...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר