Pesto
תפריט
ד', 23 מאי 2018, 00:29
110398 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בולבניק - פשטידת תפוחי אדמה

בתוספת שעושה את ההבדל...    

מאת: חנהל'ה ::: צפיות: 8819   

בולבניק - פשטידת תפוחי אדמה
12 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • לתבנית פיירקס מלבנית גדולה
  •  
  • 5 תפוחי אדמה לא מבושלים מרוסקים
  • 2 תפוחי אדמה מבושלים ומרוסקים
  • 1 בצל גדול מרוסק
  • כ- 4 כפות קמח רגיל
  • 2 ביצים מלח,
  • פלפל שחור

דרך הכנה
  1. לערבב את כל המרכיבים
  2. ליצוק לתבנית (משומנת עליה לפזר מעט קמח מצה או פירורי לחם). 
  3. לאפות בתנור שחומם מראש, בחום בינוני, עד השחמה. 
  4. לקראת סוף האפייה לפזר קוביות מרגרינה - הן משחימות את הקוגל לצבע כהה יותר.
הערות
תוספת תפו"א האדמה המבושלים והמרוסקים גורמת לכך שהקוגל ישאר בצבע לבן ולא יקבל גוון אפרפר.

מקור המתכון: אמא
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
חנהל'ה (מקצוענ/ית)
היי אנבלי, אני שמחה שהיה לך טעים. שיהיה שבוע נפלא
3
חנהל'ה (מקצוענ/ית)
1
זה היה ההמומחיות של אימי גם כן...

בולבניק - פשטידת תפוחי אדמה

By Published: בתוספת שעושה את ההבדל... מאת חנהל'ה 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 12 Ingredients: לתבנית פיירקס מלבנית גדולה   5 תפוחי אדמה לא מבושלים מרוסקים 2 תפוחי אדמה מבושלים ומרוסקים 1 בצל גדול מרוסק ...... Directions:
לערבב את כל המרכיבים ליצוק לתבנית (משומנת עליה לפזר מעט קמח מצה או פירורי לחם).  לאפות בתנור שחומם מראש, בחום בינוני, עד השחמה.  לק...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר