Pesto
תפריט
ג', 23 אוק 2018, 20:23
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט סלק מבושל

עם טוויסט שעושה את ההבדל    

מאת: חנהל'ה ::: צפיות: 8869   

סלט סלק מבושל
15 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 5 ראשי סלק יפים

    לתיבול:
  • כ- 3 כפות שמן רגיל
  • ככוס וחצי סוכר
  • מיץ מ-1 לימון סחוט טרי
  • כ- 1/4 כוס חומץ
  • כ- 1/4 כוס חומץ אורז
  • קורט מלח
  • פלפל שחור

דרך הכנה
  1. לבשל  במשך כשעה וחצי (לבדוק בעזרת חוד סכין שאכן התרככו).
  2. לצנן לקלוף לחתוך לקוביות.
  3. לאחר סיום החיתוך לתבל.
  4. לערבב היטב, להשהות לכ- 30 דקות, לבדוק טעמים ואם יש צורך אזי עוד קורט מלח או עוד מעט מאחד ממרכיבי התיבול.

הערות

חומץ האורז.... עושה את כל ההבדל (לא יודעת מדוע... עובדה!)

לגבי ההערות של הגולשים/ות על כמות הסוכר - כל אחד יכול להוסיף את הכמות לפי טעמו...


מקור המתכון: חנהל'ה

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
7
חבל להוסיף סוכר אתם מקלקלים את הוויטמים שבסלק
איכלוהו ללא סוכר
5
חנהל'ה (מקצוענ/ית)
זו לא טעות! אך את יכולה להוסיף סוכר בהתאם לטעמך או לוותר עליו אם את מוצאת לנכון.
4
יש טעות בכמות הסוכר-אולי כף לדעתי לא יותר מכפית
3
הכנתי את הסלט הזה והוא טעים טעים.
תודה לחנהלה
2
חנהל'ה (מקצוענ/ית)
גיזי, כוס וחצי = 9 כפות (לפי החישוב שלי) ועם כמות הסלק הזו וכל התוספות זו הכמות שאני מוצאת שטעימה לחיכי...»»
1
כוס וחצי סוכר?
סלט סלק מבושל By , 2007-12-15T08:35:47+02:00 סלט סלק מבושל עם טוויסט שעושה את ההבדל Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 15 Tags: none Ingredients: - 5 ראשי סלק יפים לתיבול: כ- 3 כפות שמן רגיל ככוס וחצי סוכר מיץ מ-1 לימון סחוט טרי ... Instructions: לבשל  במשך כשעה וחצי (לבדוק בעזרת חוד סכין שאכן התרככו). לצנן לקלוף לחתוך לקוביות. לאחר סיום החיתוך לתבל. לערבב היטב, להשהות ל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר