Pesto
תפריט
ד', 21 נוב 2018, 17:08
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה אפויה עם קרם וניל וקיווי

עוגה גבוהה, נימוחה וטעימה מאוד    

מאת: חנהל'ה ::: צפיות: 5662   

עוגת גבינה אפויה עם קרם וניל וקיווי
12 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 3 גביעי גבינה רכה 5% (או גבינת סקי של 750 גרם)
  • 1 גביע גבינה רכה 9%
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 5 ביצים - 5 חלבונים להקצפה
  • 5 חלמונים לגבינה
  • 1 כוס סוכר לגבינה
  • ½ כוס סוכר להקצפה
  • ½ כוס קמח רגיל
  • 1 כפית אבקת אפיה מחוקה
  • קליפת לימון
  • תמצית וניל
  • תבנית קפיצית 28 ס"מ
  • דרך הכנה

    1. להקציף 5 חלבונים ½ כוס סוכר.
    2. במקביל בקערה נפרדת - לערבב את הגבינה + 5 חלמונים + השמנת + גרד הלימון + הקמח + הסוכר + תמצית הוניל. 
    3. להוסיף לתערובת הגבינה את קצף הביצים בתנועות קיפול עדינות. 
    4. לאפות 10 דקות בחום גבוה בתנור שחומם מראש. לאחר 10 דקות להוריד הטמפרטורה לחום בינוני ולאפות כשעה ורבע. 
    5. לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה לשעה נוספת ורק אח"כ להוציאה מהתנור. 
    6. להקציף אינסטנט פודינג וניל + 1 שמנת מתוקה ולמרוח על פני וצידי העוגה  (אם מכינים את העוגה לשינוע אזי אין לצפות את הדפנות כך שאפשר יהיה להשאיר אותה עם מסגרת התבנית). 
     

    הערות

     יש להכין יום לפני ההגשה
    אפשר לעטר בשוקולד מגורר או בפירות חתוכים ומסודרים בהתאם לתמונה - קיווי מאוד מוצלח - נותן גוון מעניין וחמיצות קלילה למתיקות העוגה.

    מקור המתכון: חנהל'ה

    עוגת גבינה אפויה עם קרם וניל וקיווי By , 2007-12-14T15:34:59+02:00 עוגת גבינה אפויה עם קרם וניל וקיווי עוגה גבוהה, נימוחה וטעימה מאוד Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 3 גביעי גבינה רכה 5% (או גבינת סקי של 750 גרם) 1 גביע גבינה רכה 9% 1 גביע שמנת חמוצה 5 ביצים - 5 חלבונים להקצפה 5 חלמונים לגבינה 1 כוס סוכר ל... Instructions: 1. להקציף 5 חלבונים ½ כוס סוכר. 2. במקביל בקערה נפרדת - לערבב את הגבינה + 5 חלמונים + השמנת + גרד ...
    מתכוני חגים
    כתבות, הדרכה, מידע
    • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
    • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
    • פרחי מאכל [מידע] - ...
    • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
    • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
    הנצפים ביותר