Pesto
תפריט
ד', 17 אוק 2018, 05:05
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לביבות תרד

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 15087   

לביבות תרד
4 מנות
טיגון
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב
ציון גולשים: 9.7
[3 מדרגים]
 
מרכיבים
1/2 קג' תרד קפוא
2 ביצים
1/2 כפית מלח
פלפל שחור לפי הטעם
3 כפות קמח
דרך הכנה
מפשירים את התרד, סוחטים אותו היטב מהנוזלים, קוצצים דק ומניחים בקערה.מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב, מוסיפים עוד מעט קמח אם צריך במקרה והעיסה דלילה
מדי, טועמים לתיקון התיבול.

מחממים שמן במחבת, ויוצקים בעזרת כף גדולה לביבות.

מטגנים משני הצדדים עד להשחמה קלה.

להוציא לספיגת השמן על נייר מגבת.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
7
ראובן מ. (עורך)
התערובת דלילה, כך שבאפיה רצוי לצקת לתבניות קטנות או מגש עם שקעים (בדומה למאפינס).
אם רוצים לעצב...»»
6
האם ניתן לאפות את הלביבות במקום לטגן?
5
ציון 10
מהמם. פשוט וקולע.
הוספתי בצל לבן קצוץ וויתרתי על הקמח.
יצא קליל וטעים עם כמה טיפות לימון טרי
4
ראובן מ. (עורך)
אפשר גם עם טרי, חלוט במים רותחים, לסחוט לפני החיתוך
3
מה זה תרד קפוא יש לי טרי
2
ציון 10
אתר נהדר , מתכונים טעימים ולא קשים להכנה
מוסברים היטב , ונוחים להדפסה.
תודה
1
ציון 9
מתכון נפלא בפשטותו לאוהבי התרד
אני הוספתי בצל ירוק קצוץ לגיוון
וכן, משתמשת בקמח מחיטה מלאה
לביבות תרד By , 2005-03-28T21:13:30+02:00 לביבות תרד Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 1/2 קג' תרד קפוא 2 ביצים 1/2 כפית מלח פלפל שחור לפי הטעם 3 כפות קמח... Instructions: מפשירים את התרד, סוחטים אותו היטב מהנוזלים, קוצצים דק ומניחים בקערה.מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב, מוסיפים עוד מעט קמח אם צריך במקרה והעיסה דלילה מדי, טועמים לתיקון התיבול. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר