Pesto
תפריט
ה', 18 אוק 2018, 22:11
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סופגניות

   

מאת: lilachh ::: צפיות: 6015   

סופגניות
20 מנות
שעתיים ויותר
 
מרכיבים
  • 1 ק"ג  קמח
  • 2 כוסות  מים פושרים
  • 3 חלמון ביצה
  • 1 ביצה
  • 50  גר' שמן
  • 50 גר' מרגרינה
  • 1 כפית מלח
  • 100  גר' סוכר
  • 50 גר' שמרים רטובים או 2 כפות שמרים יבשים
  • גרד לימון מלימון 1
  • תמצית וניל 1 כף
  • 2 כפות ברנדי
דרך הכנה
  1. יוצרים בצק
  2. מתפיחים כשעתיים עד שיגדל פי 2
  3. מפילים את הבצק ומתפיחים שעה נוספת
  4. יוצרים  כ 20  כדורי בצק דחוסים
  5. משמנים משטח (רצוי מעץ ולא שיש כדי שישמור על חום הבצק) בכמות נדיבה של שמן
  6. מניחים את כדורי הבצק על המשטח (במרחק סביר כך שהסופגניות יתפחו פי שניים מגודלן)
  7. משמנים בעזרת מברשת את הכדורים בשמן
  8. מניחים שקית נליון מעל הכדורים
  9. מתפיחים כחצי שעה עד שהכדורים יתפחו פי שניים מגודלם
  10. מטגנים cשמן עמוק  
הערות
  • כדי לטגן בשמן חמניות
  • חג חנוכה שמח
סופגניות By , 2007-12-05T12:49:49+02:00 סופגניות Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 20 Tags: none Ingredients: - 1 ק"ג  קמח 2 כוסות  מים פושרים 3 חלמון ביצה 1 ביצה 50  גר' שמן 50 גר' מרגרינה ... Instructions: יוצרים בצק מתפיחים כשעתיים עד שיגדל פי 2 מפילים את הבצק ומתפיחים שעה נוספת יוצרים  כ 20  כדורי בצק דחוסים משמנים משט...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר