Pesto
תפריט
ב', 19 נוב 2018, 10:26
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ירקות עם בשר מוקפץ בסגנון סיני

מוקפץ סיני של דלית    

מאת: IALIN ::: צפיות: 15763   

ירקות עם בשר מוקפץ בסגנון סיני
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות. אפשר לגוון בבצל אחד סגול ואחד לבן.
  • 4  שיני שום חתוך קטן או כתוש
  • פלפלים מכל סוג: אדום, כתום, צהוב - אחד מכל סוג חתוכים לרצועות
  • 2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
  • חצי קילו שניצל חתוך לרצועות דקות,  או לפי הכמות שאתם רוצים.
  • רטבים: רוטב סויה, רוטב צילי, רוטב טריאקי
דרך הכנה
  1. את הבצל מטגנים במחבת. לאחר שהבצל מזהיב מעט מוסיפים את השום ומטגנים קלות.
  2. מוסיפים את הפלפלים והגזר וממשיכים לטגן עד שהפלפלים והגזר מתרככים. 
  3. מוסיפים בהדרגה, תוך כדי ערבוב ובעזרת כף מעץ, את הרטבים זה אחר זה את הסויה, הצי'לי והטריאקי.
  4. מוסיפים מעט מים וממשכים לטגן.
  5. את השניצל הפרוס לרצועות מטבלים קלות עם התבלינים.
  6. מטגנים במחבת נפרדת עד שהשניצל נהיה מעט שחום ומטוגן.
  7. את השניצל מוסיפים לפלפלים ומערבבים יחדיו.
                ואוכלים יאמי יאמי. 
הערות
לאכול מיד
 יש אפשרות להוסיף לתבלינים פפריקה חריפה אצלי זה חובה,  מוסיף מעט חריפות טעים מאוד.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
מה התבלינים?
2
ראובן מ. (עורך)
בערך כף למחבת/וו'ק המכיל כמות לחמישה אנשים. משתנה לפי הטעם.
1
שלום
ברצוני להכין את המתכון
מה הכמויות של הרטבים: סויה צילי וטריאקי?
תודה.
עינת.
ירקות עם בשר מוקפץ בסגנון סיני By , 2007-12-03T20:29:55+02:00 ירקות עם בשר מוקפץ בסגנון סיני מוקפץ סיני של דלית Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות. אפשר לגוון בבצל אחד סגול ואחד לבן. 4  שיני שום חתוך קטן או כתוש פלפלים מכל סוג: אדום, כתום, צהוב - אחד מכל סוג חתוכים לר... Instructions: את הבצל מטגנים במחבת. לאחר שהבצל מזהיב מעט מוסיפים את השום ומטגנים קלות. מוסיפים את הפלפלים והגזר וממשיכים לטגן עד שהפלפלים והגזר מתרככים.  ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר