Pesto
תפריט
ד', 22 נוב 2017, 20:23
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לביבות בטטה עם ג'ינג'ר

   

מאת: שף אמיר מרקוביץ' ::: צפיות: 5516   

לביבות בטטה עם ג'ינג'ר
12 מנות
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות
 
מרכיבים

1 ק"ג בטטות קלופות וחתוכות לקוביות
 1 כוס קמח לבן
 1 ביצה
 5 קוביות ג'ינג'ר דורות
 מלח ופלפל שחור
 2 כפות חמאה
 
 מצרכים לרוטב:
 1 גביע קרם פרש
 1/4 כוס עירית קצוצה
 מלח ופלפל

דרך הכנה

1. מבשלים את הבטטות בסיר בינוני עם מים כ-10 דקות עד לריכוך הבטטות
 2. מסננים את הבטטות מנוזלים.
 3. מועכים בקערה את הבטטות עד לקבלת מחית, מוסיפים את הביצה, קוביות הג'ינג'ר, קמח, מלח ופלפל ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
 4. מוציאים את התערובת מהמקרר ויוצרים לביבות.
 5. מחממים חמאה במחבת גדולה ומכניסים את הלביבות, מטגנים כ-3 דקות מכל צד ומוציאים מהמחבת
 6. בקערית קטנה מערבבים את הקרם פרש עם העירית ומתבלים במלח ופלפל
 7. מניחים על צלחת קרם פרש ומעל את הלביבות ומגישים.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ראובן מ. (עורך)
עדיף ג'ינגר טרי. יש הבדל במירקם, והיבש/טחון משמש יותר לטעם ולא לגוף הלביבה.
או להשתמש בשורש ניטרלי...»»
1
שלום. אם אני רוצה להשתמש בג'ינג'ר טחון, כמה עליי לשים? והאם "קרם פרש" הכוונה היא לשמנת רגילה? תודה מראש.

לביבות בטטה עם ג'ינג'ר

By Published: מאת שף אמיר מרקוביץ' 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 12 Ingredients: 1 ק"ג בטטות קלופות וחתוכות לקוביות  1 כוס קמח לבן  1 ביצה  5 קוביות ...... Directions:
1. מבשלים את הבטטות בסיר בינוני עם מים כ-10 דקות עד לריכוך הבטטות  2. מסננים את הבטטות מנוזלים.  3. מועכים בקערה את הבטטות עד לקבלת מחית, מוסיפים את הביצה, קוביות הג'ינג'ר, ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר