Pesto
תפריט
ה', 23 נוב 2017, 18:41
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לביבות תפוחי אדמה ופטריות פורטבלו

נוסח פרובנס    

מאת: שף אמיר מרקוביץ' ::: צפיות: 5883   

לביבות תפוחי אדמה ופטריות פורטבלו
12 מנות
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות
 
מרכיבים
  • 5 תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם
     1/2 בצל קלוף וחתוך לקוביות קטנות
     200 גרם פטריות פורטבלו חתוכות לקוביות
     4 כפות קמח
     2 ביצים
     4 קוביות עשבי תיבול לבישול צרפתי- דורות.
     מלח ופלפל שחור
     1/4 כוס שמן זית לטיגון הלביבות
דרך הכנה

1. מקלפים את תפוחי האדמה
 2. מגרדים את תפוחי האדמה בעזרת פומפיה לתוך קערה
 3. מטגנים במחבת בינונית עם מעט שמן זית את הבצל ופטריות הפורטבלו עד לאידוי ומוסיפים לקערה.
 4. מוסיפים קמח, ביצים, קוביות עשבי תיבול לבישול צרפתי, מלח ופלפל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
 5. מכניסים למקרר לחצי שעה.
 6. מוציאים מהמקרר ויוצרים לביבות מהתערובת.
 7. מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הלביבות כ-3 דקות מכל צד, מוציאים ומגישים.

לביבות תפוחי אדמה ופטריות פורטבלו

By Published: נוסח פרובנס מאת שף אמיר מרקוביץ' 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 12 Ingredients: 5 תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם  1/2 בצל קלוף וחתוך לקוביות קטנות  200 גרם פטריות פורטבלו חתוכות לקוביות  4 כפות קמח  2 ביצים...... Directions:
1. מקלפים את תפוחי האדמה  2. מגרדים את תפוחי האדמה בעזרת פומפיה לתוך קערה  3. מטגנים במחבת בינונית עם מעט שמן זית את הבצל ופטריות הפורטבלו עד לאידוי ומוסיפים לקערה. &...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר