Pesto
תפריט
ה', 18 אוק 2018, 22:13
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

חזה עוף ממולא

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 74475   

חזה עוף ממולא
4 מנות
טיגון
30 דקות עד שעתיים
קושי: מתקדם
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
4 חזות עוף שלמים
2 פרוסות אווז מעושן קצוצות
1 בצל קטן קצוץ
1 תפוח אדמה מתוק קטן (בטטה)
3 שיני שום כתושות
1 פלפל אדום חריף קצוץ (לבחירה)
1/4 כוס פרורי לחם
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
3/4 כוס מרק עוף
50 גר' מרגריה או חמאה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
דרך הכנה
  1. מבצעים חתך בחזות העוף לרוחב לא עד הסוף, ממליחים ומפלפלים. קולפים את הבטטה וחותכים לקוביות קטנות.
  2. מטגנים את האווז המעושן במחבת עד לפריכות, מוסיפים את הבצל הקצוץ, הבטטה, השום והפלפל החריף וממשיכים לטגן עד לריכוך, מוסיפים את פרורי הלחם ומערבבים, מוסיפים 1/4 כוס מרק ומערבבים, מסירים מהאש.
  3. מוסיפים לתערובת 25 גר' מהמרגרינה ואת הפטרוזליה ומערבבים עד להמסת המרגרינה.
  4. מניחים 2 כפות מהתערובת בתוך חזה העוף ומפזרים באופן שווה, מחלקים את שאר התערובת בין חזות העוף וסוגרים בהידוק קל ובעזרת קיסם.
  5. מחממים את שארית המרגרינה במחבת ומטגנים את חזות העוף עד להזהבה קלה, מוציאים ומניחים בתבנית.
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני ל-20 דקות או עד שהחזה מוכן, מוציאים לצלחת הגשה ושומרים במקום חם.
  7. מוסיפים את 1/2 כוס המרק הנותרת למחבת ומחממים תוך ערבוב וגרוד התחתית עד לקבלת רוטב מצומצם, יוצקים את הרוטב על כל חזות העוף ומגישים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
8
ראובן מ. (עורך)
למה שלא תשגרי את זה בתור מתכון עצמאי באתר?
תודה!
7
יש לי מתכון מעולה לחזה עוף פרוס ממולא וזה הולך ככה
-תקחי חזה עוף פרוס ותדפקי עם פטיש בשר כך שיהיה...»»
6
ציון 10
מעולה,ברור ,חבל על הזמן.
4
ברנדי (במטבח)
האם יש מתכון לחזה עוף פרוס (כמו לשניצל) במילוי ירקות?
3
ממליץ קורדון בלו
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
נפל שיבוש בכיתוב, תוקן, תודה.
חזה עוף ממולא By , 2005-03-29T05:37:03+02:00 חזה עוף ממולא Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 4 חזות עוף שלמים 2 פרוסות אווז מעושן קצוצות1 בצל קטן קצוץ1 תפוח אדמה מתוק קטן (בטטה)3 שיני שום כתושות1 פלפל אדום חריף קצוץ (לבחירה)1/4 כוס פרורי לחם2 כפות פטר... Instructions: מבצעים חתך בחזות העוף לרוחב לא עד הסוף, ממליחים ומפלפלים. קולפים את הבטטה וחותכים לקוביות קטנות. מטגנים את האווז המעושן במחבת עד לפריכות, מוסיפים את הבצל הקצוץ, הבטטה, השו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר