Pesto
תפריט
ה', 23 נוב 2017, 18:41
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

תפיחות תפוחי אדמה

מטעם "דוד משה", יצרני תפוחי אדמה מובחרים    

מאת: דוד משה ::: צפיות: 6865   

תפיחות תפוחי אדמה
טיגון
שעתיים ויותר
קושי: קל הכנה
» מתאבנים
 
מרכיבים
  • 250 גרם תפוחי אדמה דוד משה  לאפיה ומילוי קלופים וחתוכים לקוביות
  •  רבע כוס תפוחי אדמה מגורר
  •  3/4 כוס קמח
  •  חצי כפית אבקת אפיה
  •  חצי כפית מלח
  •  חצי כוס חלב
  •  שמן לטיגון
דרך הכנה
  1. לבשל את קוביות תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים עם קצת מלח עד שיתרכו.
  2. לסנן, להחזיר לסיר ולמעוך.
  3. לערבב את המחית עם תפוחי האדמה המגורדים, הקמח, אבקת האפיה, המלח והחלב.
  4. במחבת כבדה לחמם מעט שמן
  5. לשים כף מהעיסה ולשטח עם גב הכף כך שנוצרת יחידה בקוטר 5 ס"מ ועובי של 5 מ"מ.
  6. לטגן כ-3 דקות עד שהצד התחתון מזהיב וטופח מעט.
הערות
תפוחי אדמה "דוד משה" משווקים בשקיות על פי התאמתם לסוגי השימושים השונים: לבישול ולמרק, לאפייה ומילוי ולטיגון והכנת צ'יפס. באתר דוד משה באינטרנט מופיע מידע על סוגי הזנים הנפוצים של תפוחי האדמה, ערכו התזונתי של תפוח האדמה ומתכונים מומלצים נוספים. כתובת האתר: דוד משה www.dodmoshe.co.il
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ניתן להשתמש במקום בחלב בריץ
1
חייב חלב ? ואם לא מה מתאים במקום למתכון זה

תפיחות תפוחי אדמה

By Published: מטעם "דוד משה", יצרני תפוחי אדמה מובחרים מאת דוד משה 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 250 גרם תפוחי אדמה דוד משה  לאפיה ומילוי קלופים וחתוכים לקוביות  רבע כוס תפוחי אדמה מגו...... Directions:
לבשל את קוביות תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים עם קצת מלח עד שיתרכו. לסנן, להחזיר לסיר ולמעוך. לערבב את המחית עם תפוחי האדמה המגורדים, הקמח, אבקת האפיה, המלח...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר