Pesto
תפריט
ו', 15 דצמ 2017, 17:58
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

תפוחי אדמה ביירון

מטעם "דוד משה", יצרני תפוחי אדמה מובחרים    

מאת: דוד משה ::: צפיות: 5430   

תפוחי אדמה ביירון
אפיה משולב
שעתיים ויותר
קושי: קל הכנה
» מתאבנים
 
מרכיבים
  • 1 ק"ג תפו"א דוד משה לאפיה 
  •  200 גרם גבינה צהובה מגורדת 
  •  גביע שמנת חמוצה 
  •  50 גרם חמאה 
  •  מלח ופלפל לפי הטעם 
  •  שמן לטיגון
דרך הכנה
  1. לאפות את תפוחי האדמה בתנור חם - 200° - משך כ-40 דקות או עד אשר הם רכים.
  2. לקלף את תפוחי האדמה ולשים בקערה.
  3. למעוך ולהוסיף את התבלינים, רבע מהגבינה הצהובה, ו-50 גרם חמאה.
  4.  את השמנת יש לערבב עם שארית הגבינה הצהובה ולשמור בצד.
  5.  במחבת ברזל לחמם שמן עם 25 גרם חמאה.
  6. כאשר חם להוסיף את תערובת תפוחי האדמה ולטגן על אש גבוהה עד לקבלת גוון זהוב.
  7. להפוך, לטגן על הצד השני משך 2 דקות,
  8. לפזר את תערובת השמנת והגבינה הצהובה מלמעלה
  9. להכניס לתנור במצב "גריל" עד שהגבינה נמסה.
הערות
תפוחי אדמה "דוד משה" משווקים בשקיות על פי התאמתם לסוגי השימושים השונים: לבישול ולמרק, לאפייה ומילוי ולטיגון והכנת צ'יפס. באתר דוד משה באינטרנט מופיע מידע על סוגי הזנים הנפוצים של תפוחי האדמה, ערכו התזונתי של תפוח האדמה ומתכונים מומלצים נוספים. כתובת האתר: דוד משה www.dodmoshe.co.il
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
פרטו יותר את המתכון

תפוחי אדמה ביירון

By Published: מטעם "דוד משה", יצרני תפוחי אדמה מובחרים מאת דוד משה 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 1 ק"ג תפו"א דוד משה לאפיה   200 גרם גבינה צהובה מגורדת  &...... Directions:
לאפות את תפוחי האדמה בתנור חם - 200° - משך כ-40 דקות או עד אשר הם רכים. לקלף את תפוחי האדמה ולשים בקערה. למעוך ולהוסיף את התבלינים, רבע מהגבינה הצהובה, ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר