Pesto
תפריט
ה', 18 אוק 2018, 22:12
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

תפוחי אדמה ביירון

מטעם "דוד משה", יצרני תפוחי אדמה מובחרים    

מאת: דוד משה ::: צפיות: 5698   

תפוחי אדמה ביירון
אפיה משולב
שעתיים ויותר
קושי: קל הכנה
» מתאבנים
 
מרכיבים
  • 1 ק"ג תפו"א דוד משה לאפיה 
  •  200 גרם גבינה צהובה מגורדת 
  •  גביע שמנת חמוצה 
  •  50 גרם חמאה 
  •  מלח ופלפל לפי הטעם 
  •  שמן לטיגון
דרך הכנה
  1. לאפות את תפוחי האדמה בתנור חם - 200° - משך כ-40 דקות או עד אשר הם רכים.
  2. לקלף את תפוחי האדמה ולשים בקערה.
  3. למעוך ולהוסיף את התבלינים, רבע מהגבינה הצהובה, ו-50 גרם חמאה.
  4.  את השמנת יש לערבב עם שארית הגבינה הצהובה ולשמור בצד.
  5.  במחבת ברזל לחמם שמן עם 25 גרם חמאה.
  6. כאשר חם להוסיף את תערובת תפוחי האדמה ולטגן על אש גבוהה עד לקבלת גוון זהוב.
  7. להפוך, לטגן על הצד השני משך 2 דקות,
  8. לפזר את תערובת השמנת והגבינה הצהובה מלמעלה
  9. להכניס לתנור במצב "גריל" עד שהגבינה נמסה.
הערות
תפוחי אדמה "דוד משה" משווקים בשקיות על פי התאמתם לסוגי השימושים השונים: לבישול ולמרק, לאפייה ומילוי ולטיגון והכנת צ'יפס. באתר דוד משה באינטרנט מופיע מידע על סוגי הזנים הנפוצים של תפוחי האדמה, ערכו התזונתי של תפוח האדמה ומתכונים מומלצים נוספים. כתובת האתר: דוד משה www.dodmoshe.co.il
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
פרטו יותר את המתכון
תפוחי אדמה ביירון By , 2007-11-04T12:53:20+02:00 תפוחי אדמה ביירון מטעם "דוד משה", יצרני תפוחי אדמה מובחרים Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 1 ק"ג תפו"א דוד משה לאפיה   200 גרם גבינה צהובה מגורדת  &... Instructions: לאפות את תפוחי האדמה בתנור חם - 200° - משך כ-40 דקות או עד אשר הם רכים. לקלף את תפוחי האדמה ולשים בקערה. למעוך ולהוסיף את התבלינים, רבע מהגבינה הצהובה, ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר