Pesto
תפריט
ה', 18 אוק 2018, 22:12
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סופגניות תפוחי אדמה

מטעם "דוד משה", יצרני תפוחי אדמה מובחרים    

מאת: דוד משה ::: צפיות: 5060   

סופגניות תפוחי אדמה
טיגון עמוק
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגות אישיות
 
מרכיבים
  • 4 כוסות קמח
  • 3 כפיות אבקת אפיה
  • 2 כפיות מלח
  • חצי כפית פלפל אנגלי
  • רבע כפית אבקת סודה לשתיה
  • 2 ביצים גדולות
  • רבע כוס סוכר
  • רבע כוס מרגרינה מומסת
  • 1 כוס פירה תפוחי אדמה לא מתובל
  • 1 כף קליפת לימון מגורדת
  • שליש כוס חלב
  • שמן לטיגון
  • אבקת סוכר או סוכר וקינמון לקישוט

דרך הכנה
  1. לנפות יחד קמח, אבקת אפיה, מלח, פלפל אנגלי וסודה לשתיה.
  2. להקציף את הביצים עם הסוכר והמרגרינה.
  3. להוסיף את הפירה ואת קליפת הלימון.
  4. להוסיף לסירוגין את תערובת הקמח והחלב עד לקבלת בצק.
  5. לשטח את הבצק על משטח מקומח לעובי של 2/3 ס"מ. לייצור עיגולים בעזרת כוס.
  6. לחמם שמן בסיר עמוק (אפשר גם סיר טיגון עמוק חשמלי) ולטגן את הסופגניות עד שהן מזהיבות משני הצדדים.
  7. להוציא לנייר סופג .
  8. לגלגל באבקת סוכר או בתערובת של סוכר וקינמון.
הערות
תפוחי אדמה "דוד משה" משווקים בשקיות על פי התאמתם לסוגי השימושים השונים: לבישול ולמרק, לאפייה ומילוי ולטיגון והכנת צ'יפס. באתר דוד משה באינטרנט מופיע מידע על סוגי הזנים הנפוצים של תפוחי האדמה, ערכו התזונתי של תפוח האדמה ומתכונים מומלצים נוספים. כתובת האתר: דוד משה
 www.dodmoshe.co.il
סופגניות תפוחי אדמה By , 2007-11-04T12:53:20+02:00 סופגניות תפוחי אדמה מטעם "דוד משה", יצרני תפוחי אדמה מובחרים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 4 כוסות קמח 3 כפיות אבקת אפיה 2 כפיות מלח חצי כפית פלפל אנגלי רבע כפית אבקת סודה לשתיה 2 ביצים גדולות ... Instructions: לנפות יחד קמח, אבקת אפיה, מלח, פלפל אנגלי וסודה לשתיה. להקציף את הביצים עם הסוכר והמרגרינה. להוסיף את הפירה ואת קליפת הלימון. להוסיף לסירוגין...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר