Pesto
תפריט
ד', 22 נוב 2017, 03:50
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

חריימה

דגים בנוסח טריפולטאי    

מאת: אליאן ::: צפיות: 13422   

חריימה
6 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות
 
מרכיבים
  •  6 פרוסות דג רצוי בורי
  • רסק עגבניות קטן
  • כף פפריקה חריפה
  • כף פפריקה מתוקה
  • מלח לפי הטעם
  • כפית כמון
  • כפית כרוייה (קימל)
  • שום שלם כתוש
  • מיץ מלימון אחד
  • חצי כוס שמן
  • כוס וחצי מים

 

דרך הכנה
  1. לקחת קערה ולשים בתוכה את כל התבלינים כולל השמן והלימון
  2. לקחת את רסק העגבניות ולערבב
  3. להוסיף כוס וחצי מים
  4. לשטוף את הדג ולהניח בסיר
  5. לשפוך את הרוטב על הדג
  6. לבשל בערך שעה  
הערות
אפשר וכדאי ורצוי להוסיף בסיר תפוחי אדמה פרוסים זה מאוד טעים למי שאוהב
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
האם אפשר להשתמש בפילפל צ'ומה? כיצד תשתנהרשימת המצרכים ומהי הכמות שיש לקחת?
4
כשהרוטב נעשה סמיך להוסיף לימון ואת הדגים לבש על אש בנונית
1
COOKIES (מנוסה)
בקר טוב!
כל הרכיבים נכונים אך אופן ההכנה לא מדויוק.
צריך לבשל על להבה בנונית את כל הרכיבים...»»

חריימה

By Published: דגים בנוסח טריפולטאי מאת אליאן 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients:  6 פרוסות דג רצוי בורי רסק עגבניות קטן כף פפריקה חריפה כף פפריקה מתוקה מלח לפי הטעם כפית כמון ...... Directions:
לקחת קערה ולשים בתוכה את כל התבלינים כולל השמן והלימון לקחת את רסק העגבניות ולערבב להוסיף כוס וחצי מים לשטוף את הדג ולהניח בסיר ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר