Pesto
תפריט
ה', 23 נוב 2017, 05:29
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

אוסובוקו טלה על מצע פירה תפוחי אדמה

בסגנון איטלקי    

מאת: שף אמיר מרקוביץ' ::: צפיות: 8634   

אוסובוקו טלה על מצע פירה תפוחי אדמה
4 מנות
בישול ואפיה
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» עיקריות
 
מרכיבים
  • 4 פרוסות אוסובוקו טלה במשקל 300 גרם כל אחת
  • 3 בצלים קלופים וחתוכים לקוביות
  • 2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1 שורש סלרי חתוך לקוביות
  • 5 קוביות שום כתוש דורות
  • 4 עגבניות חתוכות לקוביות
  • 2 ליטר מים
  • כוס יין אדום
  • רבע כוס שמן זית
  • 5 קוביות תערובת איטלקית דורות
  • 4 כפות רסק עגבניות
  • מלח ופלפל
  •  

מצרכים להכנת הפירה:

  • 8 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות
  • כף מרגרינה
  • חצי כוס שמנת מתוקה פרווה
  • 6 קוביות תערובת איטלקית דורות
  • מלח ופלפל

 

דרך הכנה

אופן הכנת האוסובוקו:
ופלפל, מוציאים את הבשר מהסיר ומניחים בצד.

  1. מחממים סיר בינוני עם שמן זית ומטגנים את הבשר משני הצדדים עד לקבלת גוון חום, מתבלים במלח
  2. מוסיפים לסיר את הירקות החתוכים ומאדים כ-3 דקות תוך כדי ערבוב.
  3. מוסיפים את רסק העגבניות והיין, מערבבים היטב ומחזירים את פרוסות האוסובוקו לתוך הסיר.
  4. מוסיפים את המים, קוביות התערובת האיטלקית של דורות, ומתבלים במלח ופלפל.
  5. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-3 שעות על אש נמוכה.

אופן הכנת הפירה

  1. מבשלים בסיר עם מים את קוביות תפוחי האדמה עד שהם רכים.  
    מסננים היטב את תפוחי האדמה מנוזל ומחזירים אותם לסיר.
  2. מועכים את תפוחי האדמה בעזרת מועך פירה או מזלג עד לקבלת פירה.
  3. מחממים את השמנת ומוסיפים לפירה תוך כדי ערבוב.
  4. מוסיפים את המרגרינה וקוביות התערובת האיטלקית ומתבלים במלח ופלפל תוך כדי ערבוב.

אוסובוקו טלה על מצע פירה תפוחי אדמה

By Published: בסגנון איטלקי מאת שף אמיר מרקוביץ' 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 4 פרוסות אוסובוקו טלה במשקל 300 גרם כל אחת 3 בצלים קלופים וחתוכים לקוביות 2 גזרים קלו...... Directions:
אופן הכנת האוסובוקו:ופלפל, מוציאים את הבשר מהסיר ומניחים בצד. מחממים סיר בינוני עם שמן זית ומטגנ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר