Pesto
תפריט
ו', 19 אוק 2018, 17:28
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פילה סלמון על הגריל

בתוספת ירקות ירוקים, נבטי ברוקולי וקשיו בנוסח אסיאתי    

מאת: שף אמיר מרקוביץ' ::: צפיות: 10715   

פילה סלמון על הגריל
4 מנות
צליה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות
 
מרכיבים
  • 4 פילה סלמון במשקל 200 גרם כל אחד
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 ראש ברוקולי
  • 2 זוקיני
  • צרור אספרגוס
  • 100 גרם שעועית ירוקה דקה
  • 4 כפות קשיו קלוי
  • 1 קוביות שום כתוש דורות
  • 4 קוביות תערובת אסיאתית דורות
  • כף דבש
  • מלח ופלפל
דרך הכנה
  1. מניחים את פילה הסלמון על תבנית אפייה, מתבלים במלח ופלפל ומכניסים לתנור שחומם לחום של 180 מעלות, למשך 10 דקות.
  2. חותכים את הברוקולי לחתיכות קטנות, ללא השורש, ואת הזוקיני לרצועות דקות.
  3. מקלפים את האספרגוס בעזרת קולפן.
  4. במים חמים עם חצי כפית מלח חולטים למשך כ-5 דקות את הברוקולי, הזוקיני, האספרגוס והשעועית. כשהם מוכנים, מסננים ומקררים במי קרח למניעת המשך הבישול.
  5. מקפיצים במחבת גדולה עם שמן זית את הירקות ומוסיפים את קוביות התערובת האסייתית, קוביות השום, הדבש והקשיו.
  6. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
  7. על צלחת מניחים את הירקות הירוקים, מעל את פילה הסלמון, ומגישים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ראובן מ. (עורך)
במתכון זה מדובר על אפיה, ולא יותר מ-10 דקות (תלוי בנתח).
גם בישול במים לא אמור להיות גדול מזמן זה,...»»
1
עדיף לטגן במעט חמאה או שמן זית כאשר העור כלפי מטה לפני התנור.
פילה סלמון על הגריל By , 2007-09-18T17:48:40+02:00 פילה סלמון על הגריל בתוספת ירקות ירוקים, נבטי ברוקולי וקשיו בנוסח אסיאתי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 4 פילה סלמון במשקל 200 גרם כל אחד 3 כפות שמן זית 1 ראש ברוקולי ... Instructions: מניחים את פילה הסלמון על תבנית אפייה, מתבלים במלח ופלפל ומכניסים לתנור שחומם לחום של 180 מעלות, למשך 10 דקות. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר