Pesto
תפריט
ה', 23 נוב 2017, 18:44
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מוסקה חלבית

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10534   

מוסקה חלבית
6 מנות
אפיה משולב
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» מתאבנים» בוקר - בראנץ
 
מרכיבים
2 חצילים בינוניים פרוסים לאורכם
3 עגבניות גדולות פרוסות דק.
2 בצלים בינוניים פרוסים דק.
1 קופסה קטנה רסק עגבניות
3 ביצים.
400 גר' גבינה לבנה.
2 כפות קמח
1 כף אבקת מרק פטריות
מלח, פלפל שחור
גבינה צהובה מגוררת
דרך הכנה
  1. מפזרים מלח על פרוסות החצילים ומניחים כשעה להוצאת המרירות, שוטפים את הפרוסות ומיבשים היטב במגבת.
  2. מטגנים קלות את פרוסות החציל, סופגים את השמן ומרפדים באופן מושלם תחתית תבנית חסינת אש בגודל 45X30 ס"מ בערך.
  3. מניחים עליהם חצי מפרוסות העגבניה ופרוסות הבצל.
  4. מערבבים את הגבינה, הקמח, אבקת מרק הפטריות, התבלינים ו-2 ביצים, יוצקים על פרוסות הירקות שבתבנית ומסדרים שוב את המחצית השניה של פרוסות העגבניות, החצילים והבצל.
  5. מערבבים את רסק העגבניות עם 1/2 כוס מים מוסיפים את הביצה, המלח, פלפל שחור וכפית סוכר ויוצקים על החצילים בתבנית.
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה כ-30 דקות.
  7. לאחר שהמאפה מקבל גוון שחום מכבים את התנור ומפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת ומשאירים בתנור הכבוי עד להמסת הגבינה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
ראובן מ. (עורך)
בדרך כלל מקצצים את בשר החציל ומוסיפים לתערובת המילוי.
רוטב על בסיס רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות,...»»
5
תודה על תגובתך המהירה שאלה נוספת מה לעשות עם בשר החציל? והאם יש לך רוטב טוב לאפות אותם בתנור .
4
ראובן מ. (עורך)
יוצרים בעזרת סכין חריץ לאורך באזור קליפת החציל וממלאים אותו בגבינות וכו'
יהיה קל למלא לאחר בישול...»»
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בהחלט, תפו"א מבושלים ופרוסים או תפו"א פרוסים ל-1/2 ס"מ ומטוגנים עד הזהבה בלבד.
1
היי אבי,
רציתי לברר אם אפשר במקום חצילים לעשות עם תפו"א,
תודה, פזית.

מוסקה חלבית

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 2 חצילים בינוניים פרוסים לאורכם3 עגבניות גדולות פרוסות דק.2 בצלים בינוניים פרוסים דק.1 קופסה קטנה רסק עגבניות3 ביצים.400 גר' גבינה לבנה.2 כפות קמח1 כף אבקת מר...... Directions:
מפזרים מלח על פרוסות החצילים ומניחים כשעה להוצאת המרירות, שוטפים את הפרוסות ומיבשים היטב במגבת.מטגנים קלות את פרוסות החציל, סופגים את השמן ומרפדים באופן מושלם תחתית תבנית חסינת אש בגו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר