Pesto
תפריט
ש', 15 דצמ 2018, 21:37
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קרם שניט

קרם Mille-feuilles למילוי    

מאת: yair4430 ::: צפיות: 9033   

קרם שניט
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 1/2 ליטר חלב
  • 50 גרם קמח או 40 גרם עמילן תירס (קורנפלור)
  • 4 חלמונים
  • 1 מקל וניל, חצוי לאורכו ומגורען ולא תמצית וניל!!!
  • 100 גרם סוכר

 

דרך הכנה
  1. בקערה ממיסים את הקמח/קורנפלור במעט חלב. מוסיפים חלמונים ומערבבים במטרפה.
  2. בסיר בעל תחתית עבה מביאים את יתרת החלב עם מקל וניל וסוכר לרתיחה. מכבים את הלהבה ומערבבים בהדרגה, לתוך תערובת הקורנפלור, להשוואת טמפרטורות.
  3. מחזירים לכיריים ומסמיכים תוך כדי בחישה. מצננים. מכסים בניילון נצמד כדי שלא יווצר קרום.
  4. מוציאים את מקל הווניל רק לפני השימוש בקרם.
  5. כדי לקבל קרם מעודן ויחד עם זאת סמיך מעלים את מספר החלמונים ל6- ומורידים בכמות הקמח (30 גרם) או הקורנפלור (20 גרם). במקביל מגדילים את כמות הווניל, להדגשת הטעם.

יש להדגיש שזוהי כמות מתאימה לקרם שמספיקה לשני טארטים של עוגת נפולאון (קרם שניט) ואם רוצים להישתמש בזה למילוי של פחזניות  אז לחלק בערך לארבע ולשים רבע מהכמות שנקוב למעלה! בהצלחה :-)

הערות
נ.ב טיפ קטן קטן... את המקל וניל בחיים לא ליזרוק!!
יש לקחת אותו ולישפוך לתוך צינצנת בערך שני כוסות או יותר של סוכר ולהניח שם את המקל וניל ולהשאיר בארון סגור לפחות ליומיים שלוש.. והינה לך סוכר וניל!! ללא קניות מיותרות
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
האם לא מקציפים את התערובת
1
חסר שמנת מתוקה.
קרם שניט By , 2007-08-01T20:45:25+03:00 קרם שניט קרם Mille-feuilles למילוי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 1/2 ליטר חלב 50 גרם קמח או 40 גרם עמילן תירס (קורנפלור) 4 חלמונים 1 מקל וניל, חצוי לאורכו ומגורען ולא תמצית וניל!!!... Instructions: בקערה ממיסים את הקמח/קורנפלור במעט חלב. מוסיפים חלמונים ומערבבים במטרפה. בסיר בעל תחתית עבה מביאים את יתרת החלב עם מקל וניל וסוכר לרתיחה. מכבים את הלה...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר