Pesto
תפריט
א', 24 יונ 2018, 16:12
110399 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קרם שניט

קרם Mille-feuilles למילוי    

מאת: yair4430 ::: צפיות: 8912   

קרם שניט
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 1/2 ליטר חלב
  • 50 גרם קמח או 40 גרם עמילן תירס (קורנפלור)
  • 4 חלמונים
  • 1 מקל וניל, חצוי לאורכו ומגורען ולא תמצית וניל!!!
  • 100 גרם סוכר

 

דרך הכנה
  1. בקערה ממיסים את הקמח/קורנפלור במעט חלב. מוסיפים חלמונים ומערבבים במטרפה.
  2. בסיר בעל תחתית עבה מביאים את יתרת החלב עם מקל וניל וסוכר לרתיחה. מכבים את הלהבה ומערבבים בהדרגה, לתוך תערובת הקורנפלור, להשוואת טמפרטורות.
  3. מחזירים לכיריים ומסמיכים תוך כדי בחישה. מצננים. מכסים בניילון נצמד כדי שלא יווצר קרום.
  4. מוציאים את מקל הווניל רק לפני השימוש בקרם.
  5. כדי לקבל קרם מעודן ויחד עם זאת סמיך מעלים את מספר החלמונים ל6- ומורידים בכמות הקמח (30 גרם) או הקורנפלור (20 גרם). במקביל מגדילים את כמות הווניל, להדגשת הטעם.

יש להדגיש שזוהי כמות מתאימה לקרם שמספיקה לשני טארטים של עוגת נפולאון (קרם שניט) ואם רוצים להישתמש בזה למילוי של פחזניות  אז לחלק בערך לארבע ולשים רבע מהכמות שנקוב למעלה! בהצלחה :-)

הערות
נ.ב טיפ קטן קטן... את המקל וניל בחיים לא ליזרוק!!
יש לקחת אותו ולישפוך לתוך צינצנת בערך שני כוסות או יותר של סוכר ולהניח שם את המקל וניל ולהשאיר בארון סגור לפחות ליומיים שלוש.. והינה לך סוכר וניל!! ללא קניות מיותרות
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
האם לא מקציפים את התערובת
1
חסר שמנת מתוקה.

קרם שניט

By Published: קרם Mille-feuilles למילוי מאת yair4430 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 1/2 ליטר חלב 50 גרם קמח או 40 גרם עמילן תירס (קורנפלור) 4 חלמונים 1 מקל וניל, חצוי לאורכו ומגורען ולא תמצית וניל!!!...... Directions:
בקערה ממיסים את הקמח/קורנפלור במעט חלב. מוסיפים חלמונים ומערבבים במטרפה. בסיר בעל תחתית עבה מביאים את יתרת החלב עם מקל וניל וסוכר לרתיחה. מכבים את הלה...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר