Pesto
תפריט
ב', 22 אוק 2018, 11:54
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קציצות קישואים עם קרם פרש

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6506   

קציצות קישואים עם קרם פרש
2 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» בוקר - בראנץ
 
מרכיבים
5 קישואים בינוניים
1 בצל בינוני קצוץ דק
2 שיני שום כושות
1 ביצה
2 כפות קמח
מלח ופלפל לפי הטעם
פרורי לחם
1/2 כפית פפריקה
1/4 כפית אבקת שום

להגשה:
קרם פרש קנוי או מתכון בהמשך
דרך הכנה
מקלפים ומגרדים את הקישואים על גבי פומפיה גסה, סוחטים היטב מספר פעמים (חשוב שהתערובת תהיה כמעט ללא מים) מעבירים ולקערה עמוקה מוסיפים את הבצל השום, הביצה והקמח.

מערבבים היטב, אם התערובת נראית מימית מדי מוסיפים עוד מעט קמח, התערובת צריכה להיות לחה, אך לא דייסתית.

יוצרים קציצות בידיים משטחים מעט, בקערה מערבבים את פירורי הלחם עם הפפריקה ואבקת השום מוסיפים מעט מלח,פלפל ומגלגלים את הקציצות בהם, מעבירים לצלחת גדולה. מחממים מעט שמן במחבת ומטגים את הקציצות משני הצדדים לא יותר מדי.

מגישים חם עם קרם פרש צונן.

לקרם פרש:
למיכל שמנת מתוקה מוסיפים 3 כפות שמנת חמוצה, מערבבים, מחממים במיקרוגל כדקה, מפסיקים, וממשיכים עוד חצי דקה, או מחממים את השמנת בסיר קטן עד לפני רתיחה ומסירים מהאש ומוסיפים את השמנת החמוצה.

מכסים בניילון צמיד, ומניחים בחדר למשך 24 שעות ולאחר מכן אכסנים במקרר. עמיד במקרר כשבוע.
קציצות קישואים עם קרם פרש By , 2005-03-29T00:25:29+02:00 קציצות קישואים עם קרם פרש Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 2 Tags: none Ingredients: - 5 קישואים בינוניים1 בצל בינוני קצוץ דק2 שיני שום כושות1 ביצה2 כפות קמחמלח ופלפל לפי הטעםפרורי לחם1/2 כפית פפריקה1/4 כפית אבקת שוםלהגשה:קרם ... Instructions: מקלפים ומגרדים את הקישואים על גבי פומפיה גסה, סוחטים היטב מספר פעמים (חשוב שהתערובת תהיה כמעט ללא מים) מעבירים ולקערה עמוקה מוסיפים את הבצל השום, הביצה והקמח.מערבבים היטב, אם התערובת נראית מימ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר