פשטידת בצל
פשטידה פשוטה להכנה וטעימה מאד מאד!!!!
* תמונה להמחשה By HaguardDuNord , via Wikimedia Commons
10 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים:
9.4
[19 מדרגים]
מרכיבים
- 4 בצלים גדולים
- 3 ביצים
- 3/4 כוס קמח
- 1/2 כוס שמן
- 1/2 כוס מים
- כף אבקת מרק בצל
- כף אבקת מרק עוף
- שמן לשימון התבנית
- פרורי לחם לתבנית
דרך הכנה
- פורסים את הבצל לקוביות בגודל בינוני,
- מוסיפים את כל שאר החומרים, ומערבבים.
- משמנים תבנית עם שמן (או תרסיס שמן) ומפזרים פרורי לחם (גם על הדפנות)
- שופכים את התערובות ומפזרים מעל עוד פרורי לחם.
- אופים בחום בינוני כ-3/4 שעה או עד הזהבה.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
24
ציון 10
23
ציון 10
21
ציון 10
19
ציון 9
14
ציון 9
6
3
ציון 9
1
ציון 8
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- כדורי בשר ברוטב [אבי מ.] -
- ג'חנון [לינואל] - מאפה תמני לשבת בבוקר
- רוטב דבש חרדל לסלט [אבי מ.] -
- עוגת שוקולד חלומית [ויטה] - קלי קלות
- מרק בצל [אבי מ.] -
- פוקצה Focaccia [אבי מ.] - לחם איטלקי שטוח
- עוגיות שוקולד סדוקות [אבי מ.] - עוגיות שוקולד רכות במעטה אבקת סוכר סדוק.