Pesto
תפריט
ה', 23 נוב 2017, 05:47
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת קרמבו הכי טעימה בעולם

   

מאת: לאהמ ::: צפיות: 62330   

עוגת קרמבו הכי טעימה בעולם
16 מנות
אפיה משולב
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגות» קפה
ציון גולשים: 10
[9 מדרגים]
 
מרכיבים
6 חלבונים 
1/2 כוס סוכר 
6 חלמונים 
4 כפות קקאו
1 כף קמח תופח 
1/2 כוס נס קפה 
קרם: 1 אינסטנט פודינג וניל 
1 כוס חלב
1 שמנת מתוקה 
ציפוי: 
100 גרם שוקולד מריר 
1/2 כוס שמנת מתוקה
דרך הכנה
  1. מקציפים 6 חלבונים מוסיפים את הסוכר, כשהקצף נוקשה מוסיפים את החלמונים, הקקאו, והקמח התופח.
  2. אופים בתבנית מס' 26 ב-180 מעלות חצי שעה, עד שהתחתית אפויה, מוציאים מהתנור מרטיבים עם חצי כוס משקה נס קפה, מצננים. 
  3. הכנת הקרם: מקציפים את האינסטנט פודינג וניל, עם החלב והשמנת המתוקה עד לקבלת קרם סמיך, מורחים על התחתית לאחר שהתקררה. 
    ציפוי: מחממים במיקרוגל את השוקולד המריר ו-חצי כוס שמנת מתוקה כדקה, מערבבים עד שהשוקולד נמס ומצפים את העוגה. מקררים לפחות 6 שעות. 
    אוכלים ועפים לשמיים......
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
38
ציון 10
טעיםםםם עוגה נהדרת וקלה להכנה התענגנו על כל ביס וביס תודה
37
ציון 10
עוגה קלה וטעימה מאוד. תודה.
36
הכנתי את העוגה ביום חמישי והתאכזבתי לגלות שזו אותה עוגה שאני מכינה פעמים רבות רק מעט שונה בחומרי הגלם.אני...»»
35
חצי כוס משקה נס קפה , להרטיב לאט לאט עם כף
34
בוקר טוב. מה השיטה הכי טובה להרטבת עוגה?
33
איך מוצאים את העוגה מהתבנית?
31
ציון 10
תודה על העוגה הנהדרת.אפילו אם קמח מצה יוצא מאוד טעים.
30
לפי מה שידוע לי לעוגה הזאת קוראים ריגויאנצ'י. במקום קמח אפשר לשים אגוזים קצוצים ואז העוגה כשרה לפסח....»»
29
ציון 10
הכנתי את העוגה כבר מספר פעמים והיא בהחלט קלילה, טעימה וקלה להכנה. מתכון מעולה.
28
שלום,
ביום שישי הקרוב מגיעים אליי אורחים ואני מתכוונת להכין את העוגה. שאלתי-האם כאשר משחררים את...»»
27
האם הציפוי של העוגה יוצא קשה על מנת שיהיה ניתן לכתוב עליו (לצורך יום הולדת)?
26
לא ממותק, בערך חצי כפית נס קפה
25
כתוב להרטיב עם חצי כוס משקה נס קפה.
השאלה ממותק או לא וכמה נס קפה על חצי כוס.
תודה מראש
23
כן להוסיף 1 כף קמח, בהצלחה
22
האם כף קמח זה לא טעות? נשמע לי נורא מעט.
21
COOKIES (מנוסה)
בקר טוב!
אני מכינה את העוגה הזו כבר שנים, היא הכי קלה ומצליחה גם למי שלא ממוחה גדול לאפיה.
לשאלה...»»
20
גם אני תוהה אם לאחר הקצפת החלבונים מכניסים את החומרים בהקצפה או מערבבים ביד????? אודה על תשובה מהירה.
19
ציון 10
עוגה טעימה וקלה להכנה, אפשר להמיר את החלב במים ולהשתמש בקצפת צמחית ויוצא פרווה ומעולה.
18
היי, לא הבנתי אחרי שמקציפים את החלבונים, מוסיפים את שאר המרכיבים בהקצפה או ידני?
תודה רבה
17
ציון 10
עוגה מעולה! תודה.
16
תודה, כנראה אחרי סוף השבוע יהיו :-)
15
בעקרון אפשר, אבל נראה לי שזה יהיה מתוק מידי. השוקולד המריר עדין יותר.
בהצלחה, אשמח לשמוע תגובות
14
האם אפשר להכין את הציפוי עם שוקולד חלב?
13
לא, תשאירי את התחתית האפויה בתוך התבנית,(תבנית קפיצית) תחכי עד שתתקרר קצת, ואז תמרחי מעל הקרם, בינתיים...»»
12
איך אמרח את התחתית? להוציא מהתבנית?
11
ראשית עוגה מצויינת, תודה רבה על המתכון. שנית, במקום חלב ניתן להשתמש בחצי כוס שמנת צימחית וחצי כוס מים,...»»
10
תודה על התגובה לעוגה. אדווח תוצאות.
9
ציון 10
יש הרבה ציפויים טובים אבל זה הציפוי הכי טעים שיש, ואני אופה המון המון, ניסיתי את כל השילובים אבל זה שילוב מנצח
8
ציון 10
אני רוצה להכין אותה היום. איזה ציפוי שוקולד טעים אפשר לעשות בלי להוסיף 1/2 שמנת מתוקה ולעוף לשמיים?
7
לאיילת, אני מחכה איזה 10 דקות אחרי שהציפוי מוכן מקררת אותו טיפה ואז שופכת בעדינות על העוגה
6
אם אני רוצה אותה פרווה מה לעשות במקום החלב?
5
כנראה מרחת את הקרם בעודו חם לכן חכי מעט ותזלפי באיטיות. משולמית 1950
4
הי לאה, ניסיתי לעשות אותה והציפוי שוקולד מתערבב עם הקרם..
3
אם לא הבנת זאת עוגה שמזכירה את הקרמבו, ולכן קוראים לה עוגת קרמבו
2
מה קשור קרמבו אבל...?

עוגת קרמבו הכי טעימה בעולם

By Published: מאת לאהמ 5 כוכבים מתוך 5 9 גולשים תזמון: Yield: 16 Ingredients: 6 חלבונים  1/2 כוס סוכר  6 חלמונים  4 כפות קקאו 1 כף קמח תופח  1/2 כוס נס קפה  קרם: 1 אינסטנט פודינג וניל  1 כוס חלב...... Directions:
מקציפים 6 חלבונים מוסיפים את הסוכר, כשהקצף נוקשה מוסיפים את החלמונים, הקקאו, והקמח התופח. אופים בתבנית מס' 26 ב-180 מעלות חצי שעה, עד שהתחתית אפויה, מוציאים מהתנור מרטיבים...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר