Pesto
תפריט
ה', 15 נוב 2018, 17:48
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פשטידת ברוקולי

פרווה    

מאת: תמר החמודה ::: צפיות: 11648   

פשטידת ברוקולי
10 מנות
אפיה
לא חלבי
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 9
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
שקית ברוקולי קפוא
4 ביצים
4 כפות מיונז
4 כפיות אבקת מרק בטעם עוף
4 כפות קמח
דרך הכנה
  1. להרתיח את הברוקולי למשך 5 דקות ולסנן.
  2. לקרר.
  3. לחתוך את הברוקולי (לא משנה מה הצורה העיקר שלא יהיו חתיכות גדולות מידי).
  4. לערבב את שאר החומרים ולשפוך על הברוקולי ולערבב.
  5. להכניס לתבנית של בערך 20/20.
  6. לאפות ב-180 עד שהפשטידה שחומה מלמעלה.

    בתאבון!
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
כדאי להוסיף קוטג'לפשטידת הברוקולי
2
תמר החמודה (מקצוענ/ית)
המתכון הזה הוא מאוד בסיסי ולכן אם רוצים להוסיף גבינה או דברים אחרים אפשר בכייף!
1
תגובה לפשטידת הברוקולי
לדעתי במקום שתי כפיות אבקת מרק כדאי להכניס 2 כפיות תבלינים ירוקים ,פטרוזיליה,שמיר...»»
פשטידת ברוקולי By , 2007-04-14T21:24:41+03:00 פשטידת ברוקולי פרווה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 10 Tags: none Ingredients: - שקית ברוקולי קפוא 4 ביצים 4 כפות מיונז 4 כפיות אבקת מרק בטעם עוף 4 כפות קמח... Instructions: להרתיח את הברוקולי למשך 5 דקות ולסנן. לקרר. לחתוך את הברוקולי (לא משנה מה הצורה העיקר שלא יהיו חתיכות גדולות מידי). לערבב את שאר החומרים ולשפוך ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר