Pesto
תפריט
ש', 29 אפר 2017, 16:34
110380 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות לימון פקאן

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7349   

עוגיות לימון פקאן
60 מנות
אפיה
שעתיים ויותר
» עוגיות» קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

3 כוסות קמח
1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
1 ביצה
1 כוס סוכר
2 כפות מיץ לימון טבעי
150 גר' חמאה או מרגרינה רכה
1/3 כוס פקאנים קצוצים דק מאד

דרך הכנה
  1. מנפים את הקמח, הסודה לשתיה והמלח לקערה, מניחים בצד.
  2. בקערה נוספת מערבבים את הביצה, מיץ הלימון והחמאה לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים את  תערובת הקמח ומערבבים, מוסיפים את הפקאנים ומערבבים.
  4. אוספים את הבצק לכדור, מגלגלים ויוצרים גליל בקוטר 3 ס"מ, עוטפים בניילון צמיד ומכניסים למקרר  ל-3 שעות או יותר עד להתקשות.
  5. מחממים את התנור ל-200°, מניחים נייר אפיה בתבנית תנור.
  6. פורסים את הגליל לפרוסות בעובי 1 ס"מ, מניחים על נייר האפיה במרווחים של 5 ס"מ.
  7. אופים כ-8 דקות או עד להשחמה קלה.
  8. מוציאים ומצננים על רשת. 
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
5
ראובן מ. (עורך)
לא מתאים במתכון הזה
4
אפשר שמן במקום מרגרינה ואם כן כמה שמן להוסיף?
3
ציון 10
לא כתוב מתי להוסיף את הסוכר. הוספתי ביחד עם הפקאנים ויצא מעולה!
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא ניסיתי אבל בעיקרון לא צריכה להיות בעיה.

בקרוב תהיה קטגוריה ללא גלוטן.

עוגיות לימון פקאן

By Published: מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 60 Ingredients: 3 כוסות קמח1/2 כפית אבקת סודה לשתיה1/4 כפית מלח1 ביצה1 כוס סוכר2 כפות מיץ לימון טבעי150 גר' חמאה או מרגרינה רכה1/3 כוס פקאנים קצוצים דק ...... Directions:
מנפים את הקמח, הסודה לשתיה והמלח לקערה, מניחים בצד. בקערה נוספת מערבבים את הביצה, מיץ הלימון והחמאה לתערובת אחידה. ...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר