Pesto
תפריט
ב', 19 נוב 2018, 10:25
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

אגרול פילו במלית עוף וירקות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 11442   

אגרול פילו במלית עוף וירקות
20 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» מנות ראשונות» צהריים - ערב
 
מרכיבים

1 חזה עוף ללא עור מבושל
1 כוס כרוב לבן פרוס דק
1 כוס כרוב אדום פרוס דק
1/2 כוס פטריות(כל סוג)פרוסות דק
3 בצלים ירוקים פרוסים דק
2 כפות קורנפלור
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
6 דפי פילו מופשרים
80 גר' חמאה מומסת
1 כף שומשום

רוטב חמוץ מתוק:
1/4 כוס סוכר חום
1/3 כוס חומץ
3/4 כוס מיץ אננס מקופסת האננס
1 כף רוטב סויה
2 כפות קורנפלור

דרך הכנה
  1. חותכים את חזה העוף לרצועות דקות ומערבים בקערה עם שאר החומרים.
  2. פורסים עלה פילו ומברישים בחמאה מומסת, מניחים עליו עלה נוסף ושוב מברישים, חוזרים על הפעולה עם שאר העלים, חותכים את העלים לרצועות ברוחב 12 ס"מ, חותכים את הרצועות למרובעים של 12 ס"מ.
  3. מניחים כף מלית על כל ריבוע בקצהו ומגלגלים לאגרול, מניחים את האגרולס בתבנית על נייר אפיה ומורחים מעל חמאה מומסת, מפזרים מעט שומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה ל-12-15 דקות עד להשחמה.
  4. מגישים חם עם רוטב חמוץ מתוק.
  5. רוטב חמוץ מתוק:
    לבשל בסיר קטן את המיץ עם הסוכר, החומץ ורוטב הסויה עד לרתיחה ולהמסת הסוכר, לערבב את הקורפלור עם מעט מים בכוס ולהוסיף לרוטב בזרם דק ובבחישה מתמדת , להרתיח שוב ולבשל על להבה נמוכה עד להסמכת הרוטב והפיכתו לשקוף.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
15
תודה על התגובה המהירה אתר מצויין,המשך יום טוב
14
ראובן מ. (עורך)
אפשרי, מומלץ לעטוף בצורה אטומה.
13
שלום האם אפשר להכין מראש את הגלילים ולשמור במקרר ,ולאפות סמוך לארוחה,תודה
12
ראובן מ. (עורך)
אם זה בתנור הם כבר יתרככו שם. כאשר אני עושה את זה בטיגון (ובצק אחר) הם עוברים אידוי קל.
11
שלום האם לא צריך לטגן או לאדות את הירקות לפני המילוי של האגרול?
תודה
10
האם אפשר להשתמש בעלים של בוריק?
9
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בהחלט, ניתן גם להוסיף רצועות טופו.
8
האם אפשר לוותר על העוף?
תודה.
7
אבי מ. (מקצוענ/ית)
יהיו בקרוב.
6
מלי58 (מנוסה)
אבי שלום,מה עם מתכון קונכיית בצק - ואם אפשר לקבל מתכוני מלית נוספים. תודה רבה.
5
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא טעות יולי, מטרת הקורנפלור להסמיך את נוזלי הירקות, אפשר גם ללא קורנפלור אם מטגנים/מאדים את הירקות והעוף...»»
4
אבי שלום,האם במלית של הירקות לאגרול אכן צריך
קורנפלור, או שזו טעות ואם כן האם אפשר לוותר
על זה. תודה מראש.
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
שלום מלכה, זה מתכון קונכיית בצק עלים במלית תרד וסלמון מעושן, המתכון יהיה בקרוב.
2
מלי58 (מנוסה)
אבי שלום, במנות ראשונות חמות יש תמונה של מאפה ממולא היכן אני מוצאת את המתכון תודה רבה
אגרול פילו במלית עוף וירקות By , 2005-03-29T02:39:18+02:00 אגרול פילו במלית עוף וירקות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 20 Tags: none Ingredients: - 1 חזה עוף ללא עור מבושל 1 כוס כרוב לבן פרוס דק1 כוס כרוב אדום פרוס דק1/2 כוס פטריות(כל סוג)פרוסות דק3 בצלים ירוקים פרוסים דק2 כפות קורנפלור1/4 כפית מלח1/4 ... Instructions: חותכים את חזה העוף לרצועות דקות ומערבים בקערה עם שאר החומרים.פורסים עלה פילו ומברישים בחמאה מומסת, מניחים עליו עלה נוסף ושוב מברישים, חוזרים על הפעולה עם שאר העלים, חותכים את העלים לר...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר