Pesto
תפריט
ד', 23 אוג 2017, 05:33
110386 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות פקאן

עוגיות ניטוף    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6695   

עוגיות פקאן
70 מנות
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגיות» קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
3/4 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
100 גר' חמאה או מרגרינה רכה (לא מומסת)
1 כוס סוכר חום בהיר
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק מאד
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-200°, מניחים נייר אפיה בתבנית תנור.
  2. מנפים לקערה את הקמח, אבקת האפיה והמלח, מניחים בצד.
  3. בקערה מערבבים בעזרת כף עץ את החמאה, הסוכר, הביצה ותמצית הוניל לתערובת בהירה וקרמית.
  4. מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים לתערובת אחידה.
  5. מנטפים כמות של כפית שטוחה על נייר האפיה במרווחים של 5 ס"מ.
  6. מכניסים לאפיה של 4-5 דקות בלבד,  לא לאפות להשחמה!.
  7. מוציאים מייד מהתנור ומניחים לצינון של 5 דקות, מרימים ומניחים על רשת צינון.
  8. ממשיכים לנטף את שאר התערובת בתבנית חדשה וקרה, את התבנית שנאפתה מצננים לפני הניטוף הבא.
הערות
  • לא להחליף את החמאה או המרגרינה בשמן.
  • ניתן להוסיף 1 כף גרידת קליפת תפוז לתערובת.
  • ניתן להחליף את הפקאנים באגוזי מלך.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
מצטער לא.
3
ציון 10
שלום אבי!
רציתי לדעת אם יש לך אולי מתכון לעוגיות רוזמרין. דרך אגב, האתר מצויין ותמיד מציל אותי!
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר, הטעם יהיה שונה.
1
האם אפשר להתאימן לפסח ע"י החלפת הקמח??

עוגיות פקאן

By Published: עוגיות ניטוף מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 70 Ingredients: 3/4 כוס קמח1 כפית אבקת אפיה1/2 כפית מלח100 גר' חמאה או מרגרינה רכה (לא מומסת)1 כוס סוכר חום בהיר1 ביצה1 כפית תמצית וניל1/2 כוס אגוזי פקאן ק...... Directions:
מחממים את התנור ל-200°, מניחים נייר אפיה בתבנית תנור. מנפים לקערה את הקמח, אבקת האפיה והמלח, מניחים בצד. בקערה מערבבים בעזרת כף עץ את החמאה, ה...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר