Pesto
תפריט
ה', 23 פבר 2017, 06:53
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת פרורים וריבת חלב

גבינה+פודינג ריבת חלב    

מאת: הארגנטיני ::: צפיות: 8950   

עוגת פרורים וריבת חלב
20 מנות
אפיה משולב
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגות» קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

לבצק פירורים:
125 גר' חמאה רכה
1/2 1 כוסות קמח תופח
1 שקית סוכר וניל
2 חלמונים
1/2 2 כפות סוכר
למילוי:
2 חב' פודינג בטעם ריבת חלב
1/2 1 כוסות חלב
2 שמנת מתוקה
500  גר' גבינה  9%
1 כף אייריש קרים
1/2 כוס סוכר

דרך הכנה
  1. מערבבים יחד את כל החומרים של הבצק,
  2. משטחים 1/2 מכמות הבצק על תבנית 30X22, את יתרת הבצק משטחים קצת בתבנית קטנה (ממנו נעשה פרורים).
  3. מכניסים לתנור ב-180 מעלות כ-20 דקות עד שנעשה חום (לא לשרוף).
  4. בינתיים מכניסים לקערה את השמנת המתוקה+הפודינג+החלב +האיריש קרים, מערבבים במיקסר ידני ובשלבים שופכים את הסוכר, אחרי שמתקשה  מכניסים בעזרת כף פלסטיק את הגבינה.
  5. אחרי שהבצק התקרר משטחים עליו את התערובת, מפוררים מעליו את יתרת הבצק, מכניסים לפריזר לשעה.
הערות
  • רצוי לשטח את הבצקים על נייר אפיה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
16
האם אפשר להחליף את האיירש קרים
במשקה אחר??
14
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר להכפיל את הכמות אבל ממש אין צורך כי השכבה צריכה להיות דקה ועדינה.
12
הכנתי את העוגה יצא אדיר רק בעיה קטנה: האם חייב להשאיר כל הזמן במקפיא? כי אחרת העוגה לא יציבה
11
אבי מ. (מקצוענ/ית)
מה השאלה?
10
מה עם הגבינה?
9
אשמח לקבל מכולם תגובה
8
עכשו יותר ברור, מאחר שבהתחלה, היה צריך לערבב כל המילוי ( כולל גבינה ) ביחד.
תודה
7
lilyami-לא מבין היכן הבעיה, בשלב 4 בסוף הכנת המילוי עם 2 השמנת המתוקה וכל החומרים, מערבבים בכף פלסטיק 500ג גבינה
6
לא הבנתי שוב, איזה גבינה ולאן מכניסים בעזרת כף פלסטיק? אנו כבר ערבבנו אתהגבינהעם שארהחומרים
תודה
5
נישכח במילוי להוסיף ,2 שמנת מתוקה, אתכם הסליחה
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
איך העוגה יכולה לשקוע? זאת עוגת קרם על בסיס פריך ופירורים, שום דבר לא יכול לשקוע.
3
נכון, איו במתכון שמנת חמוצה, אלא גבינה , אז משהו לא בסדר
2
העוגה שקעה לי, למה העוגה שוקעת האם יש סיבה לזה.
1
היכן השמנת מתוקה במרכיבי המתכון?

עוגת פרורים וריבת חלב

By Published: גבינה+פודינג ריבת חלב מאת הארגנטיני 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 20 Ingredients: לבצק פירורים: 125 גר' חמאה רכה 1/2 1 כוסות קמח תופח 1 שקית סוכר וניל 2 חלמונים 1/2 2 כפות סוכר למילוי: ...... Directions:
מערבבים יחד את כל החומרים של הבצק, משטחים 1/2 מכמות הבצק על תבנית 30X22, את יתרת הבצק משטחים קצת בתבנית קטנה (ממנו נעשה פרורים). מכניסים לתנור ב-180 מעלות כ...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר