Pesto
תפריט
ה', 18 אוק 2018, 09:15
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פלאפל מזרחי

   

מאת: yoelak ::: צפיות: 7190   

* המחשה
פלאפל מזרחי
1 מנות
טיגון עמוק
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
1 ק'ג חומוס מושרה ללילה במים,
2 יח' בצל גדולים
1 ראש שום קלוף
2 פרוסות לחם שחור
חצי כוס קמח
4 שקיות אבקת אפיה
50 ג'ר כמון טחון
50 ג'ר זרעי כוסברה טחונים
50 ג'ר חוואג' למרק
מלח לטעם
צרור פטרוזיליה
דרך הכנה
  1. לטחון את החומוס המסונן במטחנת בשר או במעבד מזון עד דק
    יחד עם כל יתר החומרים.
  2. להוסיף את התבלינים ולערבב, באם העיסה יבשה להוסיף מי ברז עד למצב של יצירת כדורי פלפל נוקשים.
  3. לחמם שמן עמוק ולטגן כדורי פלפל!
                                                  בתאבון!!!!!!!!!!
הערות

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
12
זה לא יותר מידי א. אפיה?!
10
ראובן מ. (עורך)
כבר נרשם כאן. מומלץ תמיד לחפש גם תחת "תגובות" באתר:
משרים את פרוסות התפ"א במי מלח, מייבשים היטב...»»
9
ציון 10
אני מבקשת מתכון של בלילה לתפוחי אדמה מטוגנים שמוסיפים לפלאפל
המתכון לפלאפל נהדר
7
ראובן מ. (עורך)
תערובת ניתן להקפיא. רצוי הפשרה מתונה במקרר.
6
ציון 10
ציון שלי הוא 10 המתכון הזה פשוט מצויין ורציתי לדעת אם ניתן להקפיא את התערובת
5
ראובן מ. (עורך)
שקית סטנדרטית במרכולים בארץ היא 10 גרם. לעתים ניתן לרכוש בכמות גדולה יותר בחנויות מתמחות לאפיה.
4
אנחנו גרים בארה"ב ואני לא זוכרת כמה גרם יש בשקית אבקת אפיה?
תודה.
1
אבי שלום. תעזור לי בבקשה. כמה זה בערך 50 גרם כמון או 50 גרם כוסברה -זה כף או כפית?
תודה
פלאפל מזרחי By , 2007-01-18T15:50:11+02:00 פלאפל מזרחי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 1 Tags: none Ingredients: - 1 ק'ג חומוס מושרה ללילה במים, 2 יח' בצל גדולים 1 ראש שום קלוף 2 פרוסות לחם שחור חצי כוס קמח 4 שקיות אבקת אפיה 50 ג'ר כמון טחון 50 ג'ר זרעי כוסברה טחוני... Instructions: לטחון את החומוס המסונן במטחנת בשר או במעבד מזון עד דק יחד עם כל יתר החומרים. להוסיף את התבלינים ולערבב, באם העיסה יבשה להוסיף מי ברז עד למצב של יצירת כדורי פלפל ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר