Pesto
תפריט
א', 16 דצמ 2018, 18:27
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מלבי

   

מאת: רולה ::: צפיות: 12977   

מלבי
10 מנות
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» קינוחים» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • שקית חלב
  • שמנת מתוקה
  • 4 כפות סוכר
  • 4 כפות קורנפלור
  • כף מי ורדים
  • סירופ מלבי
דרך הכנה
  1. שמים את תוכן שקית החלב בתוך סיר ומוציאים ממנו כוס אחת על מנת שנערבב אחר כך עם הקורנפלור.
  2. כאשר החלב מתחמם מוסיפים את השמנת המתוקה + הסוכר.
  3. בצד מערבבים את הקורנפלור עם הכוס חלב ורק כאשר החלב מבעבע מוזגים את בחלב עם הקורנפלור, מכבים את הגז ומערבבים באינטנסיביות ומהר, מוזגים לקערות קטנות.
  4. אחרי שמתקרר להגיש עם סירופ מלבי
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
10
ראובן מ. (עורך)
ראי בעמוד התחליפים
9
איך הופכים את המלבי לפרווה?
8
אני מבשלת ליפתן דובדבנים חמוצים עם מעט סוכר, מצננת ושופכת על המלבי, גם יפה וגם טעים.
7
במקום רוטב מלבי אפשר להשתמש ברוטב או מיץ פטל ומלמעלה מפזרים קוקוס
5
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ניתן לרכוש בחנויות מתמחות או במרכולים או משתמשים בסירופ פטל רגיל, יש גם מתכון בתגובות מטה.
4
חשוב :
מהיכן משיגים רוטב מלבי?
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
או סירופ פטל או תות פשוט להכנת משקה.
1
מה זה סירופ מלבי
מלבי By , 2007-01-08T12:32:14+02:00 מלבי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 10 Tags: none Ingredients: - שקית חלב שמנת מתוקה 4 כפות סוכר 4 כפות קורנפלור כף מי ורדים סירופ מלבי ... Instructions: שמים את תוכן שקית החלב בתוך סיר ומוציאים ממנו כוס אחת על מנת שנערבב אחר כך עם הקורנפלור. כאשר החלב מתחמם מוסיפים את השמנת המתוקה + הסוכר. בצד מערבבים את הקו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר