Pesto
תפריט
ד', 25 אפר 2018, 04:00
110396 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פשטידת כרובית

   

מאת: לינואל ::: צפיות: 8053   

פשטידת כרובית
12 מנות
בישול ואפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
2 כרובית בנוניות
2 תפוחי אדמה
2 גזר
2 בצל
5 ביצים 
מעט עלי שמיר קצוצים 
מלח 
פלפל שחור
דרך הכנה
  1. לבשל את הכרובית תפוחי אדמה והגזר.
  2. לטגן את הבצל לאחר הבישול לחתוך לקוביות את הירקות להוסיף את הבצל שמיר פילפל שחור מלח והביצים לערבב.
  3. לאפות בתבנית מתאימה 200 מעלות בערך 1/2 שעה עד להזהבה.
הערות
להגיש חם או קר
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
למה לרסק?
3
לאחר שהירקות מבושלים, לא עדיף לרסק אותם למחית?
2
לינואל (מקצוענ/ית)
אין צורך להוסיף קמח אפשר להוסיף אבקת מרק עוף
1
האם לא צריך להוסיף קצת קמח?

פשטידת כרובית

By Published: מאת לינואל 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 12 Ingredients: 2 כרובית בנוניות 2 תפוחי אדמה 2 גזר 2 בצל 5 ביצים  מעט עלי שמיר קצוצים  מלח  פלפל שחור...... Directions:
לבשל את הכרובית תפוחי אדמה והגזר. לטגן את הבצל לאחר הבישול לחתוך לקוביות את הירקות להוסיף את הבצל שמיר פילפל שחור מלח והביצים לערבב. לאפות בתבנית מתאימה 20...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר