Pesto
תפריט
ג', 18 דצמ 2018, 20:34
110409 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פשטידת כרובית

   

מאת: לינואל ::: צפיות: 8261   

פשטידת כרובית
12 מנות
בישול ואפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
2 כרובית בנוניות
2 תפוחי אדמה
2 גזר
2 בצל
5 ביצים 
מעט עלי שמיר קצוצים 
מלח 
פלפל שחור
דרך הכנה
  1. לבשל את הכרובית תפוחי אדמה והגזר.
  2. לטגן את הבצל לאחר הבישול לחתוך לקוביות את הירקות להוסיף את הבצל שמיר פילפל שחור מלח והביצים לערבב.
  3. לאפות בתבנית מתאימה 200 מעלות בערך 1/2 שעה עד להזהבה.
הערות
להגיש חם או קר
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
למה לרסק?
3
לאחר שהירקות מבושלים, לא עדיף לרסק אותם למחית?
2
לינואל (מקצוענ/ית)
אין צורך להוסיף קמח אפשר להוסיף אבקת מרק עוף
1
האם לא צריך להוסיף קצת קמח?
פשטידת כרובית By , 2006-12-30T08:10:09+02:00 פשטידת כרובית Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 2 כרובית בנוניות 2 תפוחי אדמה 2 גזר 2 בצל 5 ביצים  מעט עלי שמיר קצוצים  מלח  פלפל שחור... Instructions: לבשל את הכרובית תפוחי אדמה והגזר. לטגן את הבצל לאחר הבישול לחתוך לקוביות את הירקות להוסיף את הבצל שמיר פילפל שחור מלח והביצים לערבב. לאפות בתבנית מתאימה 20...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר