Pesto
תפריט
ש', 20 אוק 2018, 04:07
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגה חמה

עוגת שוקולד חמה    

מאת: כריסטי ::: צפיות: 8052   

עוגה חמה
4 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגות אישיות» צהריים - ערב או קפה
 
מרכיבים

2 חלמונים
2 ביצים
150 גרם אבקת סוכר
50 גרם קמח
100גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
כלים:
4 קוקוטים (יש למרוח אותם בחמאה)

דרך הכנה
  1. קודם - מחממים את התנור ל-190 מעלות.
  2. טורפים ביחד את החלמונים הביצים אבקת הסוכר והקמח.
  3. ממיסים את השוקולד ואת החמאה מעל סיר מים רותחים או מיקרו.
  4. אחרי שהשוקולד והחמאה מומסים מערבבים ומוסיפים לתערובת הביצים והסוכר ...תוך בחישה מתמדת.
  5. ממלאים את הקוקוטים כ-שני שליש ואופים 15-20 דקות ,רק עד שהעוגה מתייצבת.
  6. מוצאים מהתנור, מצננים מעט וחותכים דק ובזהירות בין העודה לכלי והופכים בעדינות על צלוחית ההגשה.
הערות
  • אחסון: עד יומיים במקרר, לחמם בעדינות לפני ההגשה.
  • *** אפשר להוסיף אחרי ההכנה ואחרי ששמנו על הצלוחית כדור גלידה וניל ...ויוצא טעים ממש !
  • אפשר גם לאכול עם תותים או כל דבר אחר !!
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
ערב טוב
תודה על המתכון אך מה לגבי המילוי שאמור להיות בתוך העוגה?
אפשר לקבל את המתכון למילוי
5
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לוחצים על לוח המרות בתחתית כל מתכון ועוברים לטבלת המרות.
4
איך יודעים כמה זה כמות של גרם בכוס לדוגמא כמה כוסות זה 150 גרם?
2
לינואל (מקצוענ/ית)
מה זה קוקוטים
1
אני אומרת לכם -אחלללה מתכון !!

עשיתי אותו אולי כבר 7-8 פעמים ,לחברים ,למשפחה .
עוגה חמה By , 2006-12-28T20:19:43+02:00 עוגה חמה עוגת שוקולד חמה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 2 חלמונים2 ביצים150 גרם אבקת סוכר50 גרם קמח100גרם שוקולד מריר100 גרם חמאהכלים:4 קוקוטים (יש למרוח אותם בחמאה)... Instructions: קודם - מחממים את התנור ל-190 מעלות. טורפים ביחד את החלמונים הביצים אבקת הסוכר והקמח. ממיסים את השוקולד ואת החמאה מעל סיר מים רותחים או מיקרו. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר