Pesto
תפריט
ו', 19 אוק 2018, 06:39
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מאפינס תירס

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9997   

מאפינס תירס
10 מנות
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1 כוס קמח
1 כוס קמח תירס צהוב
2 כפיות אבקת אפיה
2 כפיות סוכר
1 כפית מלח
1 ביצה
1/4 כוס שמן
1 כוס חלב או מים
1 כוס תירס מקופסה מסונן
1/4 כוס עגבניות מיובשות בשמן קצוצות
1/4 כוס זיתים מגולענים קצוצים
2 כפות פטרוזילה קצוצה דק
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180°, מניחים 10 עטרות נייר (מנג'טים) בתבנית מאפינס גדולים או 12 בתבנית מאפינס בינוניים, מרססים בשמן לתבניות.
  2. בקערה מערבבים היטב את הקמח, קמח התירס, אבקת האפיה, הסוכר והמלח.
  3. בקערה נוספת מערבבים את החלב, הביצה והשמן, יוצקים לקערת הקמח, מוסיפים את התבלינים וגרגרי התירס ומערבבים רק עד שהתערובת נרטבת, התערובת אינה צריכה להראות אחידה, לא לערבב יותר מדי.
  4. יוצקים לעטרות הנייר עד ל-3/4 גובה, מכניסים לאפיה של כ-20 דקות או עד לבדיקה עם קיסם שיוצא יבש.
  5. מוציאים מהתנור ומצננים על רשת.
  6. ניתן להקפיא את המאפינס האפויים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אין בעיה, תוסיפי מעט יותר חלב או מים, בערך 1/4 כוס.
מאפינס תירס By , 2006-12-18T17:43:59+02:00 מאפינס תירס Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 10 Tags: none Ingredients: - 1 כוס קמח 1 כוס קמח תירס צהוב 2 כפיות אבקת אפיה 2 כפיות סוכר 1 כפית מלח 1 ביצה 1/4 כוס שמן 1 כוס חלב או מים 1 כוס תירס מקופסה מסונן 1/4 כ... Instructions: מחממים את התנור ל-180°, מניחים 10 עטרות נייר (מנג'טים) בתבנית מאפינס גדולים או 12 בתבנית מאפינס בינוניים, מרססים בשמן לתבניות. בקערה מערבבים היטב את הקמח, קמח התירס, אב...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר