Pesto
תפריט
ה', 23 נוב 2017, 05:34
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כדורי בצק בסירופ

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8198   

כדורי בצק בסירופ
30 מנות
טיגון עמוק
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגיות» צהריים - ערב או קפה
 
מרכיבים

לכדורי הבצק:
2 כוסות קמח
1/2 1 כוסות מים
1 כפית שמרים יבשים
קורט מלח
לסירופ:
2 כוסות סוכר
1 כוס מים
1 כף מיץ לימון
כמה טיפות מי וורדים (לא חובה)

דרך הכנה
  1. מערבבים את הקמח והשמרים בקערה, מוסיפים את המים והמלח ומערבבים לקבלת בצק דליל ואחיד, מכסים את הקערה בניילון צמיד ומניחים לתפיחה של שעתיים ולקבלת בצק עם בועות.
  2. בזמן תפיחת הבצק מחממים את הסוכר, המים ומיץ הלימון עד להמסת הסוכר, ממשיכים לבשל עוד 3 דקות ומסירים מהאש, מצננים לחלוטין לפני טבילית הכדורים.
  3. מערבבים את הבצק בקערה להוצאת האויר, מניחים למנוחה של עוד 20 דקות.
  4. מחממים שמן לטיגון עמוק לחום גבוה, בעזרת שתי כפיות מנטפים לשמן כדורים ומטגנים עד להשחמה קלה, חום השמן צריך להיות בדרגה שכאשר מטילים כדור לשמן הכדור צף מייד.
  5. מוציאים בעזרת כף מסננת ומעבירים מייד לסירופ הקר, מערבבים קלות וציפוי וספיגה, מוציאים לצלחת הגשה.
  6. מגישים מייד או תוך מספר שעות.
הערות
  • מספר הכדורים בהתאם לגודלם.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
הבצק מתאים גם לזנגולה של הערקים.

כדורי בצק בסירופ

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 30 Ingredients: לכדורי הבצק:2 כוסות קמח1/2 1 כוסות מים1 כפית שמרים יבשיםקורט מלחלסירופ:2 כוסות סוכר1 כוס מים1 כף...... Directions:
מערבבים את הקמח והשמרים בקערה, מוסיפים את המים והמלח ומערבבים לקבלת בצק דליל ואחיד, מכסים את הקערה בניילון צמיד ומניחים לתפיחה של שעתיים ולקבלת בצק עם בועות. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר