Pesto
תפריט
א', 16 דצמ 2018, 13:50
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כדורי בצק בסירופ

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8699   

כדורי בצק בסירופ
30 מנות
טיגון עמוק
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגיות» צהריים - ערב או קפה
 
מרכיבים

לכדורי הבצק:
2 כוסות קמח
1/2 1 כוסות מים
1 כפית שמרים יבשים
קורט מלח
לסירופ:
2 כוסות סוכר
1 כוס מים
1 כף מיץ לימון
כמה טיפות מי וורדים (לא חובה)

דרך הכנה
  1. מערבבים את הקמח והשמרים בקערה, מוסיפים את המים והמלח ומערבבים לקבלת בצק דליל ואחיד, מכסים את הקערה בניילון צמיד ומניחים לתפיחה של שעתיים ולקבלת בצק עם בועות.
  2. בזמן תפיחת הבצק מחממים את הסוכר, המים ומיץ הלימון עד להמסת הסוכר, ממשיכים לבשל עוד 3 דקות ומסירים מהאש, מצננים לחלוטין לפני טבילית הכדורים.
  3. מערבבים את הבצק בקערה להוצאת האויר, מניחים למנוחה של עוד 20 דקות.
  4. מחממים שמן לטיגון עמוק לחום גבוה, בעזרת שתי כפיות מנטפים לשמן כדורים ומטגנים עד להשחמה קלה, חום השמן צריך להיות בדרגה שכאשר מטילים כדור לשמן הכדור צף מייד.
  5. מוציאים בעזרת כף מסננת ומעבירים מייד לסירופ הקר, מערבבים קלות וציפוי וספיגה, מוציאים לצלחת הגשה.
  6. מגישים מייד או תוך מספר שעות.
הערות
  • מספר הכדורים בהתאם לגודלם.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
הבצק מתאים גם לזנגולה של הערקים.
כדורי בצק בסירופ By , 2006-12-14T10:47:16+02:00 כדורי בצק בסירופ Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 30 Tags: none Ingredients: - לכדורי הבצק:2 כוסות קמח1/2 1 כוסות מים1 כפית שמרים יבשיםקורט מלחלסירופ:2 כוסות סוכר1 כוס מים1 כף... Instructions: מערבבים את הקמח והשמרים בקערה, מוסיפים את המים והמלח ומערבבים לקבלת בצק דליל ואחיד, מכסים את הקערה בניילון צמיד ומניחים לתפיחה של שעתיים ולקבלת בצק עם בועות. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר