Pesto
תפריט
ב', 23 אוק 2017, 03:33
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת שוקולית

עוגת שוקולית קלת הכנה    

מאת: חולה על אפיה ::: צפיות: 8261   

עוגת שוקולית
12 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגות» קפה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
3 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס שוקולית
2 כוסות קמח
1 כוס שמן
1 כוס מים
דרך הכנה
  1. מפרידים 3 ביצים.
  2. להקציף את החלבונים ולהניח בצד.
  3. לערבב יחד את כל החומרים חוץ מהחלבונים שבצד.
  4. להוסיף את החלבונים המוקצפים שבצד לתוך התערובת ולהכניס לתנור לחצי שעה או יותר בחום של 180 מעלות.
  5. רוטב שוקולד- 8 כפות שוקולית 4 כפות חלב 25 גרם מרגרינה ולשפוך מעל העוגה!.
הערות
עוגת שוקולית ממש פשוטה להכנה!!!
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
9
ציון 10
אפיתי את העוגה לכבוד שבת 28/1 עוגה טעימה מאוד וחוסלה כבר בערב שישי
8
האם יש צורך באבקת אפייה? ואם כן כמה מוסיפים אבקת אפייה לכוס קמח?
7
ציון 10
מעולה ממש מעולה, נסיתי לעשות את העוגה כעוגות אישיות במנג'טים ויצא מעולה. הילדים אהבו מאוד.
6
האם אפשר להכין כעוגות אישיות?
4
איזו תבנית גדולה קטנה ??
3
להמתין ואז שאת רוצה לאכול את העוגה לשפוך את הרוטב!
2
האם את הרוטב לשפוך על העוגה בעודה חמה או להמתין להצטננותה?
1
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בבקשה לציין גודל תבנית.

עוגת שוקולית

By Published: עוגת שוקולית קלת הכנה מאת חולה על אפיה 5 כוכבים מתוך 5 2 גולשים תזמון: Yield: 12 Ingredients: 3 ביצים 1 כוס סוכר 1 כוס שוקולית 2 כוסות קמח 1 כוס שמן 1 כוס מים...... Directions:
מפרידים 3 ביצים. להקציף את החלבונים ולהניח בצד. לערבב יחד את כל החומרים חוץ מהחלבונים שבצד. להוסיף את החלבונים המוקצפים שבצד לתוך התערובת ו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר