Pesto
תפריט
ו', 14 דצמ 2018, 20:12
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סברינה

עוגת קרם    

מאת: לינואל ::: צפיות: 15555   

סברינה
12 מנות
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגות» קפה
 
מרכיבים
3 ביצים
1כוס סוכר
1 אשל
1/2 1כוסות קמח
2 שקיות אבקת אפיה
2 שקיות סוכר וניל
לסירופ:
1כוס מים קרים
2 כוסות מים רותחים
2 כוסות סוכר
3 שקיות סוכר וניל
לציפוי:
2 שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
דרך הכנה
  1. להקציף את הבצים שלמות.
  2. להוסיף את שאר החומרים לפי הסדר.
  3. ולאפות בתבנית עגולה מס 24 בחום בנוני עד שקיסם יוצא יבש בערך 1/2 שעה.
  4. לשפוך על עוגה החמה 1כוס מים קרים וסירופ שהכנו מ-2 כוסות מים 2 כוסות סוכר 3 סוכר וניל. 
  5. שהעוגה קרה לצפות עם שמנת מתוקה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
8
לינואל (מקצוענ/ית)
שלוש כוסות מים זה לא הרבה. עוגת סברינה חייבת
להיות רטובה ומתוקה
7
שלוש כוסות מים זה לא הרבה?
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
להכין סירופ ולערבב עם כוס מים קרים לצינון, לצקת על העוגות.
5
שלום לא מובן לי בקשר לסירופ להרתיח או לערבב הכל תודה מראש נחמה
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
200 מ"ל (נפח גביע אשל)שמנת לקפה ריץ' או מיץ תפוזים.
3
אבי שלום
למרות שזה לא מתכון שלך- אבקש לדעת מה ניתן לשים במקום אשל כדי שהעוגה תהיה פרווה?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
זה איננו מתכון שלי אבל אענה...אפשר לאפות כמנות אישיות בתבנית מאפינס או בקוקוטים.

את השמנת להקציף כמובן ולצפות.
1
היי אבי,
רציתי לשאול איך אפשר להכין את הסברינה במנות אישיות?
האם צריך להקציף את השמנת עם הסוכר?
תודה
סברינה By , 2006-11-25T12:39:57+02:00 סברינה עוגת קרם Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 3 ביצים1כוס סוכר1 אשל1/2 1כוסות קמח2 שקיות אבקת אפיה2 שקיות סוכר וניללסירופ:1כוס מים קרים2 כוסות מים רותחים2 כוסות סוכר3 שק... Instructions: להקציף את הבצים שלמות. להוסיף את שאר החומרים לפי הסדר. ולאפות בתבנית עגולה מס 24 בחום בנוני עד שקיסם יוצא יבש בערך 1/2 שעה. לשפוך על עוגה החמ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר