Pesto
תפריט
ש', 22 ספט 2018, 22:50
110402 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרק כתום

מרק עדשים כתומים    

מאת: לינדה7 ::: צפיות: 9115    ::

מרק כתום
10 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מרקים» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
חצי כוס עדשים כתומים שטופים היטב
1 בצל יבש
4 גזרים
4 בטטות
סלרי
מלח
1 כף אבקת מרק
1 ליטר מים
דרך הכנה
  1. לקלף את הגזרים, הבטטות, הבצל
  2. לחתוך לקוביות ולהכניס לסיר עם מעט כף שמן
  3. לערבב בעדינות להוסיף את המלח, אבקת המרק, את העדשים, את הסלרי ואת המים, להביא לרתיחה ואחרי זה להנמיך את האש.
  4. לבשל עד להתרככות הירקות. לטעום, ואם חסר מלח להוסיף לפי הטעם.
  5. אחרי הבישול לסגור את האש לחכות כמה דקות שיתקרר.
  6. לטחון במעבד מזון את המרק לטעום ובתיאבון

הערות
המרק המקורי של לינדה.
אני מבשלת את המרק בסיר לחץ - מומלץ זה חוסך זמן.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
המלצה קטנה (למי שאוהב כמובן) -
להוסיף למרק מעט דלעת
והכי חשוב - קצת תבלין קארי, זה מוסיף המון!
מרק כתום By , 2006-11-20T10:02:48+02:00 מרק כתום מרק עדשים כתומים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 10 Tags: none Ingredients: - חצי כוס עדשים כתומים שטופים היטב 1 בצל יבש 4 גזרים 4 בטטות סלרי מלח 1 כף אבקת מרק 1 ליטר מים... Instructions: לקלף את הגזרים, הבטטות, הבצל לחתוך לקוביות ולהכניס לסיר עם מעט כף שמן לערבב בעדינות להוסיף את המלח, אבקת המרק, את העדשים, את הסלרי ואת המים, להביא לרתיחה ואח...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר